Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim sag sol kısım saglam alttaki kısım gitti yiğen saolsun geçen servise sordum 63 lira dediler yanlış hatırlamıyorsam değiştirecekseniz fiyat aklınızda bulunsun =)
benim sag sol kısım saglam alttaki kısım gitti yiğen saolsun geçen servise sordum 63 lira dediler yanlış hatırlamıyorsam değiştirecekseniz fiyat aklınızda bulunsun =)
küçük bi parça için 63 lira wermek şimdilik pek mantıklı gelmedi Allah'tan ayarlı da ugrasmıyoruz ilerde belki deişir çıkan parçayı yollarım o zaman inş. bakalım nasip artık
küçük bi parça için 63 lira wermek şimdilik pek mantıklı gelmedi Allah'tan ayarlı da ugrasmıyoruz ilerde belki deişir çıkan parçayı yollarım o zaman inş. bakalım nasip artık
ben led takmak istiyorum, üstteki dört yöne bakan oklara ve alttaki sağ-sol ayırıcı düğmeye,, şu aralar çıkma bozuk bakıyorum,,, eğer düzgün olursa sizlerle paylaşmak istiyorum,,,