Olay bir kasaba yolunda geçiyor.Olayın kahramanı ben ve azimkar (Astra 1.3 CTDI)
Şarkı dinleyerekten artık ezberlediğim yolda ve hiç ceza yememenin vermiş olduğu o muhteşem ego artisliğiyle giderken içimden de tabi ben yakalanmam edalarıyla(yüksek ego tarzı
)yakalanmam ben şu ana kadar yakalanmadım.Kimse beni yakalayamaz.Virajı döndüm yakalandım.
Hem de jandarma jandarma Radarı geçtim.Radarla durdurlan yer arası böyle iki ağaç arası hamak serilebilecek bir yer aramaya başladım
.Baktım karşı ki dağlarda jandarma jandarma .Sonra birden çevirme yeri gözüktü..
Soruyorum kendime bu radar ne kadar?diye
Jandarma er Mehmetçik çevirdi bizi...Dedi 112
Dedim eyvallah...
İndim arabadan gittim konutanın yanına.Ben pek rütbelerden anlamam.Omuzda açıkcası pek fazla bişey yoktu;herkesin komutan dediği komutanın omzunda..Yani galaksi denmez hani;boş da sayılmaz
Sonra er bizim kağıda plakayı yazdı.Dedim ne kadar dedi.. 264.Dedim 112 ile girdim.Hani cezanın yarısından az
Yapacak bişey yok dedi. Azimkar bana bakıyor..Patron ne yapacaz.Bmw gına'dan öğrenmiş göz kırpmasını.Baktım iş bizim evin adrese kadar geldi.Çalıştır saksıyı Serhan
Damardan girdim.
Ben öğrenciyim. 1-0 .Dedi araba 1-1
Dedim 1.3
2-1 Sizinde vakit geçmiyordur Oldu mu? 3-1.Ordan atladım.Dedim komutanım bu telsiz dedim alkol metreyi etkiliyormuş doğru mudur?Dedi ben ilk defa duyuyorum.Tabi olayın rehavetine kapılan er kağıdı yazıp çizmeyi bıraktı bizi dinliyor. Baktım ceza yeri boş...
Olayı anlattım.Alkol metreyi üflerken eğer telsiz alkol metreye yakınsa sinyallaerle alkol metrenin beyni karışıyor.Dedim.Komutan eğer doruysa 61 le yırtıcaksın değilse geçmiş olsun demez mi?Dedi dedi
Neyse alkol metre geldi.Üfledim coca cola zero tadında...
Çıktı ''0'' Elimde de teneke kutu duruyor.Dedi bu zeroylan alakası var mı?Dedim alakası yok .Sonra telsizi alkol metrenin yanına getirdi bi daha üfledim.93 Ben dahil herkes şaşırdı... Ben 95 bekliyordum.
Okulda da hep 2 puan eksik verirdi hocalar bana. 61 ile kurtulduk.Trabzon'a selam olsun bu arada.
Demem o ki;Beş parmağın beşi bir değil...Eğer polis size kıl olduysa bu numarayıda biliyorsa hani olur ya sizde biraz meela 0.40 çıkacakken 150'leri bulursanız eğer telsize dikkat edin...