Dikkat edin!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exilegs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Olay bir kasaba yolunda geçiyor.Olayın kahramanı ben ve azimkar (Astra 1.3 CTDI) :D Şarkı dinleyerekten artık ezberlediğim yolda ve hiç ceza yememenin vermiş olduğu o muhteşem ego artisliğiyle giderken içimden de tabi ben yakalanmam edalarıyla(yüksek ego tarzı :D)yakalanmam ben şu ana kadar yakalanmadım.Kimse beni yakalayamaz.Virajı döndüm yakalandım.:D Hem de jandarma jandarma Radarı geçtim.Radarla durdurlan yer arası böyle iki ağaç arası hamak serilebilecek bir yer aramaya başladım :D.Baktım karşı ki dağlarda jandarma jandarma .Sonra birden çevirme yeri gözüktü.. :D Soruyorum kendime bu radar ne kadar?diye :DJandarma er Mehmetçik çevirdi bizi...Dedi 112 :D Dedim eyvallah... :D İndim arabadan gittim konutanın yanına.Ben pek rütbelerden anlamam.Omuzda açıkcası pek fazla bişey yoktu;herkesin komutan dediği komutanın omzunda..Yani galaksi denmez hani;boş da sayılmaz :DSonra er bizim kağıda plakayı yazdı.Dedim ne kadar dedi.. 264.Dedim 112 ile girdim.Hani cezanın yarısından az :DYapacak bişey yok dedi. Azimkar bana bakıyor..Patron ne yapacaz.Bmw gına'dan öğrenmiş göz kırpmasını.Baktım iş bizim evin adrese kadar geldi.Çalıştır saksıyı Serhan :DDamardan girdim. :D Ben öğrenciyim. 1-0 .Dedi araba 1-1 :D Dedim 1.3 :D 2-1 Sizinde vakit geçmiyordur Oldu mu? 3-1.Ordan atladım.Dedim komutanım bu telsiz dedim alkol metreyi etkiliyormuş doğru mudur?Dedi ben ilk defa duyuyorum.Tabi olayın rehavetine kapılan er kağıdı yazıp çizmeyi bıraktı bizi dinliyor. Baktım ceza yeri boş... :DOlayı anlattım.Alkol metreyi üflerken eğer telsiz alkol metreye yakınsa sinyallaerle alkol metrenin beyni karışıyor.Dedim.Komutan eğer doruysa 61 le yırtıcaksın değilse geçmiş olsun demez mi?Dedi dedi :DNeyse alkol metre geldi.Üfledim coca cola zero tadında... :D Çıktı ''0'' Elimde de teneke kutu duruyor.Dedi bu zeroylan alakası var mı?Dedim alakası yok .Sonra telsizi alkol metrenin yanına getirdi bi daha üfledim.93 Ben dahil herkes şaşırdı... Ben 95 bekliyordum. :DOkulda da hep 2 puan eksik verirdi hocalar bana. 61 ile kurtulduk.Trabzon'a selam olsun bu arada.:D Demem o ki;Beş parmağın beşi bir değil...Eğer polis size kıl olduysa bu numarayıda biliyorsa hani olur ya sizde biraz meela 0.40 çıkacakken 150'leri bulursanız eğer telsize dikkat edin... ;)

smile lar ne kadar güzel olmuş öyle :D

:good::good:

ilk defa duydum telsizin etkilediğini belkide şimdiye kadar cok yazdılar telsiz yakındayken :D :D
aynen bende ya ılk defa duydum telsızın etkıledıgını gecmiş olsun 61 tl ıle yırttın :D

ah jandarmalar ah.....

hmm bu telsiz numarasını öğrendiğim iyi oldu :) geçmiş olsun Serhan, ama iyi yırtmışsın yine, ben olsam boynumu büker cezaya katlanırdım heralde :D

smile lar ne kadar güzel olmuş öyle :D
Off topic yapmayalım.Gülümsemek pozitif enerji,sırıtmak euro pozitif eneji yayar :D

güzel hikaye telsize dikkat bundan sonra gerçi ben yakalansam kan testi de isterim çirkef yaparım ama olsun :D

Ben alkol kullanmadığım için sorun yok.
Yazıda güzel,sürükleyici olmuş:D:D:D:D

hehe :D telsiz olayı iyiymiş :D

Geri