DİKKAT! kasko poliçenizi iyi okuyun hakkınızı arayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zafzaf00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar kasko poliçelerinizi iyi okuyun. benim aracım çalındı gerçi ama çalınmadan önce
1 ön cam çatladı komple değiştim
2 tavanda 4 cm göçük vardı taş düşmüş herhalde
bunları hasarsızlığı bozmadan değiştirdim. beş kuruşta vermedim. şirket ismini vermiyeceğim uyuzların reklamı olmasın. yapmamak için direndiler olmaz dediler ama söke söke :) yaptırdım. ayrıca maslak auto king de bi cem bey vardı genel müdürdü sanırım beyefendi ben gelince toplantısını böldü kapıda karşıladı sigortamın terbiyesizliğini kişisel çabalarıyla halletti sağolsun süper bir insan. yanında bi bey daha vardı ismini unuttum tavanımı 3 saatte düzelttiler. poliçem süper kasko idi ve poliçede belli sayıda belli cm deki boya kaporta hasarları anahtar değişimi cam kırıkları sinyal vs hasarsızlık kapsamında gideriliyor yazıyordu. ama sigorta şirketimdeki yönetici geçinen ve tarafımdan hadleri bildirilen yola getirilen şahıslar tavandaki hasarı ücretle yapmaya çalıştılar. tabi bende tavanın aracın parçası olduğunu ispat edince:=) adam tavanın ne olduğunu anlamamakta ısrar etti tabi para ceplerinden çıkacak ya:=) seve seve hasarı karşıladılar... bu nedenle araç koltuğundaki sigara deliği yırtık vs hasarlar plastik vinillerdeki yırtıklar delikler, sendeki korna yırtıkları hasarsızlık klozunuz varsa ücretsiz yapmak zorundalar. yeterki bu sınıfta kaskonuz olsun, (benimki süper kasko idi) ve siz bu şartları onlara ısrarla kafalarına vura vura ispat edin. kafaları kıt çalıştığından (o sistemde işe alınmışlar çünki önce şirket hep şirket mantığı) biraz zor oluyo ama sonunda yola gelince çok nefis oluyor. birde siz onları bir kere arayın ve kendi cebinizi verip onlara arattırın. bu daha zevkli:=) böylece onlar peşinizde koşuyo. ayrıca genel müdürlüklerine kadar web sayfasındaki herkese problemlerinizi maille atın. bakın kaç telefon geliyo ardından. denenmiş zevk alınmıştır:=)

şimdi bakalım aracın parasını eksik ödemek için ne taklalar atacaklar. Biraz hukuk çalışacağım anlaşılan gene:=) gelişmeleri bu başlık altına yazarım...

geçmiş olsun da o aracı nasıl çaldılar açıkcası merak ettim ... anahtar üstündemi unuttunuz? ayrıca inş. bulurlar aracınızı bulamazlarsada aracın değerini kasko tam verir inŞ.D:

imzamdaki linkte yazıyo konu arkadaşlar yardımcı oluyorlar sağolsunlar... anahtarlar bende çalan çalıyo işte:(

Teşekkürler Emeyine Sağlik

reklam yapayım benim ki ak sigorta :D Autoking e götürüp bıraktım sağolsun Uğur abim var bi tane dünya tatlısı bi insan elinden gelenin en iyisini yaptı çok sağolsun 2 tane boyalı düzeltme 2 tanede sigara yanığını 2 günde yaptırdım hiçbir ücrette ödemedim hiçbir sorunlada karşılaşmadım sağolsun sigortacımda 10 numara insan herhangi bir sorunda benim madur olmamam için elinden geleni yapıyor

Sigorta şirketinizin uygulaması baştan aşağı hatalı. Yakınlarım Ankara'da saygın bir sigorta şirketinde çalışıp emekli oldular. Sıcak ilişkilerim halen devam ediyor. Bu konuyu ( otoking ) daha evvel onlarla konuşmuştum. Otoking'te kasko kapsamında 1-2 ufak iş yaptırmıştım. Bu işler yapılırken kendim ücreti karşılığında ilave işler yaptırmıştım. Sigorta şirketine yaptırdığım özel işlerimle ilgili bilgi verdim, ücretini ödediğimi, firmadan fatura gelirse ödenmemesini söyledim. Onlar merak etme deyip güldüler. Meğerse uygulama şöyleymiş: Ful kasko poliçesi satın alındığı zaman poliçenin hediyesi gibi görülen (otoking ve benzeri şirketlerin verdiği hizmetler) bu hizmetin parasını zaten biz ödüyormuşuz. Yani bu hizmet ücretin içindeymiş. (bu prim çok küçük bir miktar olduğu için faturaya dahil etmeyip, hediye gibi görünüyor) Sigorta şirketleri dönem dönem bu tür şirketlerle yıllık anlaşma yaparlarmış, kesilen her kasko poliçesinin belli bir yüzdesini bu şirketlere peşinen verilirmiş, yapılan anlaşma şartları gereği de onarım şirketleri sigorta şirketlerine fatura kesmezler, sadece bilgi verirlermiş. Zaten dikkat ederseniz istedikleri belgeler 1- araç ruhsatının fotokopisi 2- sigorta poliçesinin fotokopisi. Sanırım sizin şirket bu miktarı onlara peşinen ödemediği için sorun buradan kaynaklanmış.

paylaşim için teşekürler

:D
Sigorta şirketinizin uygulaması baştan aşağı hatalı. Yakınlarım Ankara'da saygın bir sigorta şirketinde çalışıp emekli oldular. Sıcak ilişkilerim halen devam ediyor. Bu konuyu ( otoking ) daha evvel onlarla konuşmuştum. Otoking'te kasko kapsamında 1-2 ufak iş yaptırmıştım. Bu işler yapılırken kendim ücreti karşılığında ilave işler yaptırmıştım. Sigorta şirketine yaptırdığım özel işlerimle ilgili bilgi verdim, ücretini ödediğimi, firmadan fatura gelirse ödenmemesini söyledim. Onlar merak etme deyip güldüler. Meğerse uygulama şöyleymiş: Ful kasko poliçesi satın alındığı zaman poliçenin hediyesi gibi görülen (otoking ve benzeri şirketlerin verdiği hizmetler) bu hizmetin parasını zaten biz ödüyormuşuz. Yani bu hizmet ücretin içindeymiş. (bu prim çok küçük bir miktar olduğu için faturaya dahil etmeyip, hediye gibi görünüyor) Sigorta şirketleri dönem dönem bu tür şirketlerle yıllık anlaşma yaparlarmış, kesilen her kasko poliçesinin belli bir yüzdesini bu şirketlere peşinen verilirmiş, yapılan anlaşma şartları gereği de onarım şirketleri sigorta şirketlerine fatura kesmezler, sadece bilgi verirlermiş. Zaten dikkat ederseniz istedikleri belgeler 1- araç ruhsatının fotokopisi 2- sigorta poliçesinin fotokopisi. Sanırım sizin şirket bu miktarı onlara peşinen ödemediği için sorun buradan kaynaklanmış.

zaten onların hatasını autoking düzeltti sağolsunlar... bir şey daha ekleyim bu tür olaylarda karşı taraftan yazılı belge isteyin. yani şun a istinaden aracınızı yapamıyoruz vs gibi. bu lafta çok etkili bir zihin açıcı. hemen kendilerine geliyorlar:D

Geri