Direksiyon kumanda ve korna sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IchWill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IchWill

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda yeniyim 1 hafta önce 2011 opel corsa d 1.3 ctdi aldım. ses açma kısma tuşu yıpranmıştı ben söküyüm yenileyim dedim söktüm ama sökünce korna çalışmadı acaba bozuldumu? yoksa korna onamı bağlı çalışıyor. birde kablosu çok kısa geri takabilmek için hava yastığını sökmem gerekirmi?

soketi çıkmış ya da kapağı oturtamamış olabilirsiniz o sebeple butona değmiyor olabilir

corsa d için 2 taraftaki kontrollerden herhangi biri takılı olmazsa korna da çalışmıyor.
hava yastığı çıkmadan geri takmak imkansız.
kendiniz sökecekseniz aküyü ayırdıktan sonra işlem yapın.

çok teşekkür ederim, peki hava yastığını sökmemin bi zararı falan olurmu ?

Havayastığı için direksiyonun yanlarında delik yerleri olmalı. Oralar delinip tornavida gibi birşey sokularak sekmandan kurtulması gerekiyor sanırım.

zararı olmaz da
tecrübeli birinin yapmasını öneririm
direksiyonun arka kısmında 2 tarafta normalde kapalı durumda olan delikler var
oralara uygun aparat veya tornavida sokarak airbag dışarı alınabiliyor

Hava yastığı dendimi iş güvenliğe giriyor. Bence bir bilenden yardım almanızda fayda var. Unutulmamalıdır ki hava yastığı can kurtardığı gibi canda alabilir. Bu nedenle kurcalamayıp bir bilene göstermenizde fayda var.

İyi bir oto elektrikçi gözleri kapalı söker takar. Özel tornavida gerektiriyor biliyorum hiç uğraşmayın

çok teşekkür ederim, peki hava yastığını sökmemin bi zararı falan olurmu ?

aman arkadaŞim servİse yada İyİ bİlen bİ yere yaptİr servİslerle pazarlİk bİle yapip uygun fİyata yaptrirsin 3 kuruŞ İÇİn ne kendİnİ nede mslini rİske sokma :(

Geri