4 Ocak 2007 #1 X xenonx Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eyl 2006 Mesajlar 221 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Siteyi ziyaret et arkadaşlar geçenlerde de sordum ama kimseden cwp gelmedi bu direksiyon cimi nedir serwisteki arkadaşlardan hiç bilen yokmu?
arkadaşlar geçenlerde de sordum ama kimseden cwp gelmedi bu direksiyon cimi nedir serwisteki arkadaşlardan hiç bilen yokmu?
4 Ocak 2007 #2 S spaceghost Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2006 Mesajlar 514 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et CIM=DİREKSİYONA ENTEKRE KOLON MODÜLÜ.silecek kolu .sinyal kolu.gibi fonksiyonları bir arada bulubduran kontrol ünitesi.gerisi teknik.bilgi
CIM=DİREKSİYONA ENTEKRE KOLON MODÜLÜ.silecek kolu .sinyal kolu.gibi fonksiyonları bir arada bulubduran kontrol ünitesi.gerisi teknik.bilgi
5 Ocak 2007 Konuyu Başlatan #3 X xenonx Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eyl 2006 Mesajlar 221 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Siteyi ziyaret et teşekkürler werdigin cwp için benim araba çalışmıyo bazen cimin degişmesi gerekiyomuş