25 Eki 2006 #1 woodcoock Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eyl 2006 Mesajlar 158 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Evet dostlar benim vectradaki dereksiyon kumandası çalışmıyor sebebi nedir tamiri olurmu airbag yüzünden ve kaça patlar....
Evet dostlar benim vectradaki dereksiyon kumandası çalışmıyor sebebi nedir tamiri olurmu airbag yüzünden ve kaça patlar....
26 Eki 2006 #2 S spaceghost Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2006 Mesajlar 514 Tepkime puanı 0 Puanları 0 arkadaşım tamir ediyorlar yenisi 200 milyon üzeri biliyorum.tercih senin hayati bir parca eğirbak kontak ünitesi.tercih senin.k.i.b
arkadaşım tamir ediyorlar yenisi 200 milyon üzeri biliyorum.tercih senin hayati bir parca eğirbak kontak ünitesi.tercih senin.k.i.b
26 Eki 2006 Konuyu Başlatan #3 woodcoock Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eyl 2006 Mesajlar 158 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Doğru söylüyosun zaten emniyet kemerimde çalışmıyo airbag lambası yanıyo hazır bu sorunlar varken bir baktırsam diyorum...
Doğru söylüyosun zaten emniyet kemerimde çalışmıyo airbag lambası yanıyo hazır bu sorunlar varken bir baktırsam diyorum...