31 Ağu 2013 #1 S sosyalet Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Haz 2013 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Siteyi ziyaret et telaşlandım..
2 Eyl 2013 #2 R revelation Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 12,367 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: DİREKSİYONDAN FREN PEDALINA YAĞ DAMLAMIŞ!!! İlk defa böyle bir durum duyuyorum. Direksiyon hidrolik yağ kutusundan gelmesi imkansız gibi bir şey! Farklı bir durum olsa gerek
Ynt: DİREKSİYONDAN FREN PEDALINA YAĞ DAMLAMIŞ!!! İlk defa böyle bir durum duyuyorum. Direksiyon hidrolik yağ kutusundan gelmesi imkansız gibi bir şey! Farklı bir durum olsa gerek
2 Eyl 2013 #3 ulas79 Kayıtlı Kullanıcı 09-Aydın Katılım 20 Ağu 2010 Mesajlar 15,327 Tepkime puanı 1 Puanları 36 Siteyi ziyaret et Ynt: DİREKSİYONDAN FREN PEDALINA YAĞ DAMLAMIŞ!!! sosyalet link' Alıntı: telaşlandım.. Genişletmek için tıkla ... Direksiyonun bağlantı mafsalından damlamış olabilir,o kısımdakı yağlayıcı made incelip damlama yapmış olabilir,siz genede servise bir gidin derim.
Ynt: DİREKSİYONDAN FREN PEDALINA YAĞ DAMLAMIŞ!!! sosyalet link' Alıntı: telaşlandım.. Genişletmek için tıkla ... Direksiyonun bağlantı mafsalından damlamış olabilir,o kısımdakı yağlayıcı made incelip damlama yapmış olabilir,siz genede servise bir gidin derim.