Dişari isi sensörü ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyupcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eyupcan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle tüm arkadaşların yeni yılını kutlar,kazasız belasız nice yıllar dilerim.98 Omega 2,5 V6 sahibiyim,dış ısı sıcaklık -40 gösteriyo dışarı ısı sıcaklık sensörünün aracın neresinde oldugunu bilen varmı:confused:

vectra B nin ön tampon demirinde eğer aynı ise ( panzuru sökün tam tampon demirinin ortasında zaten kabloyu görüceksiniz) bozulmuş sizinki ben 2 gün önce aldım 15 TL

orj. değil ama sorun yok gerçi

Teşekkür ederim ama bugün ön panjuru falan söküp temizlik yapmıştım???Yarına tekrar bi bakayım sedat saol..

vectra B nin ön tampon demirinde eğer aynı ise ( panzuru sökün tam tampon demirinin ortasında zaten kabloyu görüceksiniz) bozulmuş sizinki ben 2 gün önce aldım 15 TL

Sensörün yerini buldum önce dediğin gibi panjuru söküp baktım herhangi bişi yoktu bulamadım,sonra altına yatıp baktım ön tamponun altında köşede çift kaplo girişli kopca ile monte edilmiş bi parca gördüm olsa olsa budur dedim fişi cıkartıp kontagı actım ekranda F yazıyodu,doğru tahmin etmişim doğru parça;)sonra sensörü sıcak su ile yıkadım temizledim bide cezvede biraz su ile ısıttım:D kuruladım taktım şu an 15,5-16,0 derece gösteriyo şimdilik sorun yok,önceden -40 gösteriyodu...bi daha sorun cıkartırsa değiştircez artık!..

Geri