Diske torna yaptırdım fakat ses geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mtn1543
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtn1543

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
arkadaşlar merhaba bugün bakımda haziran 2015 de taktırdığım diske . fren yapınca titreme yağtığı için torna yaptırdım balata değişmedi . tornadan sonra fren yapıyorum tam durmaya yakın bu ses çıkıyor pat pat pat diye kısa bir video çektim fikirlerinizi bekliyorum. acaba bu balatanın diske alışma sürecimi?
video
https://youtu.be/qT6ALttvZFk

Diske durduk yere mi torna attirdiniz?
Diski sökerek mi tornaladilar yoksa arac uzerindemi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abs olmasın. Freni koklediniz mi yoksa?

Diske durduk yere mi torna attirdiniz?
Diski sökerek mi tornaladilar yoksa arac uzerindemi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yüksek hızda fren yapınca direksiyon titriyordu. götürdüm disk biraz yamulmuş çıkartılıp tornaya gitti. balatalar değişmedi

Disk sökülmeden yapılması daha iyi çünkü en ufak çaplık olması durumun da titreme devam eder. Bu ses için bence kısa zaman içindeiçinde tamirciye gidin hiç hoşuma gitmedi bu ses belki toplama sırasında işçilik hatası yapılmış olabilir bu işin pek şakası olmaz.

Benim anlamadığım 1 senelik disk nasıl çabuk yamuldu. Banada ses sanki torna hatası gibi geldi veyahut balatayi mi tam oturtmadilar ki :/

Benim anlamadığım 1 senelik disk nasıl çabuk yamuldu. Banada ses sanki torna hatası gibi geldi veyahut balatayi mi tam oturtmadilar ki :/

Berkay bende bu konuyu çok araştırdım ve özellikle yan sanayi ürünler ikinci sırada sıcak disklere su teması anında eğilmesine hatta çatlamasına neden oluyor.

Berkay bende bu konuyu çok araştırdım ve özellikle yan sanayi ürünler ikinci sırada sıcak disklere su teması anında eğilmesine hatta çatlamasına neden oluyor.

Benimde aklımdan o geçti abi bi ara bakmıştım disk fiyatlarına gm 350 tl valeo 200 bi marka daha vardı 150 fln . Valeo tercih etmek mantıklı sonuçta bilinen marka.Bu arada mehmet abi ismim karistirdin :)

Benimde aklımdan o geçti abi bi ara bakmıştım disk fiyatlarına gm 350 tl valeo 200 bi marka daha vardı 150 fln . Valeo tercih etmek mantıklı sonuçta bilinen marka.Bu arada mehmet abi ismim karistirdin :)

Kusura bakma kardeşim özür dilerim. Yaşlılık :D

Geri