Dizel & Motor sesi hakkında ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bahto

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bi sorum olack araçlarınızda ki ses yalıtımı sizce yeterli mi ? sizi rahatsız ediyor mu? varsa başka ses le alakalı nasıl problemler yaşıyorsunuz ? yakın zamanda araç alcam yalnız aklımdan şu birtürlü gitmedi hayatta en nefret ettiğim şeylerden birtanesi de gereksiz uğultu ve ses sırf bu yuzden dizel motor seçeneğini elemek zorunda kaldım ve benzin e yöneldim. bu konuda değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
ps. daha önce tartışılmışsa affola arama da bulamadım

Ynt: Dizel & Motor sesi hakkında ...

Aracım dizel olmakla beraber araçlarımızın çok gürültü yaptığını düşünmüyorum birde su var örneğin ben gaza yüklenince dizelle beraber gelen kükreme sesine bayılıyorum ben buradayım diyor sanki :)

Ama sesten yana bi kararsızĺığınız varsa en güzeli test sürüşü yapmanız

Halamın kocasının dizel motora karşı ayrı bir gıcığı var asla binemez.2009 dizel passat almıştı 3 ay dayanabildi sonra sattı ve benzinli c180 aldı.sese takıntınız varsa almayın.yok takıntım yok diyorsanız zaten abartı bir sesi yok insan alışıyor bir süreden sonra

bu ses motor ısınanakadar zaten sonra normale dönüyor.

denizcetin link' Alıntı:
bu ses motor ısınanakadar zaten sonra normale dönüyor.

belki de kulak bir süre sonra sese duyarlık kazanıyordur . arkadaşın corsa ya bindim gecen gün fazla değil bi 15 dk yolculuk sonrası kafam şişti. gerçi corsa ile astra j yi kıyaslamak ne kadar dogru o da tartısılır ama bilmiyorum ya gerçekten beni cok rahatsız ediyor

ozgun88 link' Alıntı:
Ama sesten yana bi kararsızĺığınız varsa en güzeli test sürüşü yapmanız

kayseri inciroğlu na gittim ellerinde araç yokmuş test sürüşü için . hatta 2 defa gittim ya bana ayak attılar ya da gerçekten yok araçları bilemiyorum ama aracı ne bi çalıştırmışlığım var ne sürmüşlüğüm . sadece iç dış bagaj motor vs showroomda detaylıca baktım o kadar :/

1 ve 2 ci vitesde ses var evet ama vites yükseldikçe duymuyorum bile hele ki 90 km ve 5. vitesde ben hiç duymuyorum.

ses aşırı fazla cok dizel araç kullandım astrada ses aşırı geliyor motor , yol ve ruzgar sesi

Aracım dizel ses düzeyi gayet ideal.Dizel motorda sessiz çalışma ısınana kadar olmaz birde aldığınız yakıta göre çok değişiyor.Uğultu turbodan 1 ve 2.vitesde geliyor oda uğultu gibi değil tam olarak çok tatlı ses çıkarıyor.Rüzgar sesi her astrada var 140 sonrası aşırılaşıyor yol sesi gelmiyor bende sıkıntı yok.Ama her dizel araç aynıdır seslidir.

Geri