Dizelci Arkadaşlar

cancanada

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.opelsizasla.com
ARACı sabah ılk calıstırmada normal gıdı laması bır bır buucuk sanıye fazla suruyor boyle olan var mı hıc aranızda?

Ynt: Dizelci Arkadaşlar

tam anlayamadım söylemek istediğinizi tekrar edebilir misiniz?

sabah calısırken bazen bıraz calısmasbır ıkı sanıye kadar uzuyor kısın olur ya bazen onun gbı

bence küçük de olsa bir problem var aracınızda
marş motoru ya da aküde bir problem olabilir servise de bir danışın bence

problem olabilir benim aracım  marşı hiç uzatmadan çalışıyor... şimdilik :)

2001 model astra 1.7 dti sahibi bir arkadaşta da sizinkinden daha bile zor çalışma problemi vardı. hatta ayağıyla gaz vermese hiç çalışmıyordu. marş müşürü değişti sorun düzeldi. servise danışmanızda fayda var..

bı sorayım olmadı ya.. zaten bıraz once nazar degdı sag arksasını surttum bıraz :(

cancanada link' Alıntı:
bı sorayım olmadı ya.. zaten bıraz once nazar degdı sag arksasını surttum bıraz :(
geçmiş olsun Can aydın surtaşa git eğer boyada kalkma yoksa pasta cila ile hallederler.Meguiars marka cila ve pasta kullanıyorlar baya kaliteli iş çıkarıyorlar.

sagol abı ya.. marın taraflarında kose basına cıp koymuslar hatuna dert anlatayım derken gırc dıe bır surtme sesı geldı :( ama byada bısı yok gbı sadece lastıgın ust trfı cok haff bır meggıl olusmus onu boyayı kaldrmadan duzeltmek lazım :( plastık kısımda degıl

Geri