Doğum gunumuz :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b_koc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

b_koc

Bilgi Girilmemiş
II. yas gunumuze az bı sure kaldı acaba bununla ılgılı bır bulusma veya eglence planları varmı  acaba sayın yetkililer :D

Ynt: Doğum gunumuz :D

b_koc link' Alıntı:
II. yas gunumuze az bı sure kaldı acaba bununla ılgılı bır bulusma veya eglence planları varmı  acaba sayın yetkililer :D
cok dıkkatlısın bulent  14alkiss

sevko61 link' Alıntı:
cok dıkkatlısın bulent   14alkiss

sizler sayesınde olustu bakmadaan edemıorum artık foruma faceden fazla gırer oldum bulusmalarda zevklı ve sızın gıbı sıcak kanlı ınsanlarla dolu olunca hele degme keyfı  tum opelsizasla uyelerıne tesekkurler :D

b_koc link' Alıntı:
sizler sayesınde olustu bakmadaan edemıorum artık foruma faceden fazla gırer oldum bulusmalarda zevklı ve sızın gıbı sıcak kanlı ınsanlarla dolu olunca hele degme keyfı  tum opelsizasla uyelerıne tesekkurler :D
aynı sekılde kardesım  :)

Valla tebrikler Bülent.  14alkiss
Bir çok eski üyenin bile dikkat etmeyeceği bir nokta.  :)

Ufak tefek fikir alışverişlerine başladık.
Bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz ama ne zaman olur, ne olur, nasıl olur daha netleştirmedik.  :)

MeRt link' Alıntı:
Valla tebrikler Bülent.  14alkiss
Bir çok eski üyenin bile dikkat etmeyeceği bir nokta.  :)

Ufak tefek fikir alışverişlerine başladık.
Bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz ama ne zaman olur, ne olur, nasıl olur daha netleştirmedik.  :)

arkdas gonulden varız bu sıtede yaw  :D o gununde guzel olacagını tahmın edebılıorum pasta bana aıt eger bulusma gerceklesırse :D

b_koc link' Alıntı:
arkdas gonulden varız bu sıtede yaw  :D o gununde guzel olacagını tahmın edebılıorum pasta bana aıt eger bulusma gerceklesırse :D
EVET bır bulusma sart bencede  bravoo

ne varsa istanbulda var kayseride kimse yok mübarek bu astraya binanler hiçmi merak etmiyor araçlarını anlamış değilim

Ufak da olsa şu 1-2 aralık tarihinden birinde olsun da ben de geliyim uzun süredir buluşmalara katılamıyorum :D

Geri