Dörtlü Sinyal - Flaşör - tasarımım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UMUT

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Siteyi ziyaret et
cimg6521.jpg

cimg6522.jpg

cimg6528.jpg

cimg6534.jpg

cimg6536.jpg

şu an için Opel Logo yaptım :) ... farklı şeyler de yapılabilir

Son düzenleme:
güzel çalışmalar yapıyorsun hepsine bakıyorum umut..ama flaşörde üçgen içinde opel amblemi gibi bişey olsa dahamı iyi olurdu diye düşündüm aracı tanımayan sürücünün bulması açısından...kolay gelsin

çok karışık olur aytekin abi. kısıtlar var. tuşun ışık veren kısmı 16x16 mm lik bir kare alan sadece. bu alanı oluşturan çerçeveye ise - arka tarafı - aydınlatma soketi oturuyor, dolayısı ile sadece bu alan içine logo yazı vs uygulanabiliyor.. bir de aracı ben kullanıyorum :) basmak için üçgen simge aramama gerek yok :D:D
beğeni ve yorumlar için teşekkürler

bence opel ambleminin sadece Z çizgilerini ucgenın ıcıne de koyabılırsın. eline sağlık cok guzel olmuş. yapım aşaması fotolrını da koysan super olur boya olarak ne kullanıyorsun

şimdilik seri üretime geçilmediği için böyle diyosun logo alanıda kısıtlı peki umut başarılarının devamı dileğiyle ;)

yapım aşamasında foto çekmedim melih :/ aslına bakarsan epey uzun zamandır devam eden bir işti. parça biliyorsun ki normalde siyah plastik ve üçgen ışığı veren yerde inlet dediğimiz bir teknik ile kalıplama yapılarak ışık geçirgenliği sağlanıyor. o bölgede iki siyah plastik içinde ışığı geçiren bir başka kırmızı renk plastik mevcut. dolayısı ile normal tuşun üstüne opel sticker vs yapıştırarak bunu elde etmek mümkün değil. yoksa arkadan ışık olayı olmazdı...
bu sebeple önce normal üçgen simge olan alanı boşaltıp o bölgeye akrilit ( şeffaf plastik ) malzeme ile doldurma yaptık
sonrası üzerinde bir bant var ( lexan ) orta kısmı yine ışığı geçirgen yapıda.. o alana da logoyu yapıştırdım. yalnız logonun ışığı geçiriyor olması için de iç kısmı beyaz dış kısımları siyah olarak çıktı aldım.. parçada boya yok...

şimdilik seri üretime geçilmediği için böyle diyosun logo alanıda kısıtlı peki umut başarılarının devamı dileğiyle ;)

aytekin abi dediğn şekilde de çalışma yapılabilir

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş.

Geri