Merhaba dostlar gerçektende bu forumda kurulan dostluklar anlamına karşılık geliyor dostluğun, daha bir kaç hafta oldu foruma kayıt olalı ama inanın sizlerle yıllardır tanışıyormuşuz gibi, Dün yani Pazartesi günü öğle saatlerinde msn de Tansu usta ile konuşuyordum, hadi dedim geliyorum çayını içmeye (260 km lik bir yol) saat 13:30 gibi görüştük kendisi ile bekliyorum da diyince bastım gaza,
Şeytana uyup birz fazlada basmışım gaza
Arkadaşlar titremiş ama napim o hızda istediğin kadar sabit tut sabit tutuğun yer titriyor zaten (İzmir - Aydın Otoban)
Ney se bu iyi bişey değil ama...
Ve vardığımda tüm misafirperverliği ile beni karşılayan Tansu usta ve kardeşi Soner ustaya da huzurlarınızda teşekkür etmek istedim,
Burda hızlı gitmiyorduk ama gene titremiş
Neyse bir sonraki gezimde fotoğraf makinemi unutmayacağım, cep telle bu kadar oluyor...
ve dostlarla birlikte hoş sohbetimizin ardından akşam saatlerinde ATS den ayrıldım,
Aydını resimlemeden olmazdı, üniversitenin önünden Aydın...
(Tansu Zafer mahallesinin arka tarafı.. )
Gene kalitesi düşük üzgünüm dostlar Tünelde hoş bir görüntü vardı ama resme dökünce hoşluğu kalmadı... yinede paylaşmak istedim...
İyi bir ziyaret hoş bir gezi oldu, Allah başkalarınıda nasip eder inşallah....
Her şey için teşekkürler Tansu - Soner ve ATS....
Şeytana uyup birz fazlada basmışım gaza
Arkadaşlar titremiş ama napim o hızda istediğin kadar sabit tut sabit tutuğun yer titriyor zaten (İzmir - Aydın Otoban)
Ney se bu iyi bişey değil ama...
Ve vardığımda tüm misafirperverliği ile beni karşılayan Tansu usta ve kardeşi Soner ustaya da huzurlarınızda teşekkür etmek istedim,
Soner - Cumhur - Tansu
Burda hızlı gitmiyorduk ama gene titremiş
Neyse bir sonraki gezimde fotoğraf makinemi unutmayacağım, cep telle bu kadar oluyor...
ve dostlarla birlikte hoş sohbetimizin ardından akşam saatlerinde ATS den ayrıldım,
Aydını resimlemeden olmazdı, üniversitenin önünden Aydın...
(Tansu Zafer mahallesinin arka tarafı.. )
Gene kalitesi düşük üzgünüm dostlar Tünelde hoş bir görüntü vardı ama resme dökünce hoşluğu kalmadı... yinede paylaşmak istedim...
İyi bir ziyaret hoş bir gezi oldu, Allah başkalarınıda nasip eder inşallah....
Her şey için teşekkürler Tansu - Soner ve ATS....
Ege Toplantısını bir an önce düzenleyelim derim....