Dün Tansu Ustaya ziyarete gittim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

csoft

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.csoftcomputer.com
Merhaba dostlar gerçektende bu forumda kurulan dostluklar anlamına karşılık geliyor dostluğun, daha bir kaç hafta oldu foruma kayıt olalı ama inanın sizlerle yıllardır tanışıyormuşuz gibi, Dün yani Pazartesi günü öğle saatlerinde msn de Tansu usta ile konuşuyordum, hadi dedim geliyorum çayını içmeye (260 km lik bir yol) saat 13:30 gibi görüştük kendisi ile bekliyorum da diyince bastım gaza,

Şeytana uyup birz fazlada basmışım gaza :eek:

hizli.jpg

Arkadaşlar titremiş ama napim o hızda istediğin kadar sabit tut sabit tutuğun yer titriyor zaten :o (İzmir - Aydın Otoban)

Ney se bu iyi bişey değil ama...

Ve vardığımda tüm misafirperverliği ile beni karşılayan Tansu usta ve kardeşi Soner ustaya da huzurlarınızda teşekkür etmek istedim,

sonercumhurtansu.jpg

Soner - Cumhur - Tansu​

Burda hızlı gitmiyorduk ama gene titremiş :kop:

Neyse bir sonraki gezimde fotoğraf makinemi unutmayacağım, cep telle bu kadar oluyor...

ve dostlarla birlikte hoş sohbetimizin ardından akşam saatlerinde ATS den ayrıldım,

Aydını resimlemeden olmazdı, üniversitenin önünden Aydın...
(Tansu Zafer mahallesinin arka tarafı.. :) )

aydin.jpg

Gene kalitesi düşük üzgünüm dostlar :( Tünelde hoş bir görüntü vardı ama resme dökünce hoşluğu kalmadı... yinede paylaşmak istedim...

tunel.jpg

İyi bir ziyaret hoş bir gezi oldu, Allah başkalarınıda nasip eder inşallah....

Her şey için teşekkürler Tansu - Soner ve ATS....

Ege Toplantısını bir an önce düzenleyelim derim....

bizde teşekkür ederiz sizinle tanışmak büyük zevkti..böyle giderse bi aydın buluşması olcak galiba.bize olan ilginizden dolayı çok çok teşekkürler.saygılar

tünel içinde hız saatte 80 km dirr ne yaptın sen güvenlik kameraları yakalamış olmasın senii :)

setapxxx' Alıntı:
bizde teşekkür ederiz sizinle tanışmak büyük zevkti..böyle giderse bi aydın buluşması olcak galiba.bize olan ilginizden dolayı çok çok teşekkürler.saygılar
kardeşim soner ( setapxx) benden daha hızlı davranmışş bende onun dileklerine katılıyorumm herşey çok güzeldi bencede aydın buluşması yapsak fena olmaz derimm

ıyı etmıssın zıyaret etmekle.. yolum duserse bende gelırım tansu ustam.. yolu dusunlerıde beklerım

bnde ankaraya gidebilirim böle aslında güzel bi gezi olmuş;)

ankaradaya sube acin..!!!!!!!!!!!!!!!!!

çok güzel ya sanki ben ziyaret etmişim gibi mutlu oldum bu arada depo giderken yarımdan biraz fazla iken dönüşte tünel de çeyreğe kadar düşmüş...işte hızın zararlarından biri... :)

Geri