Merhaba değerli üyeler gene daha önce hiç başıma gelmeyen bir olay ile karşı karşıyayım cevaplarınız çok önemli çünkü yarın sabah ustanın yanına gideceğim ve vereceğiniz bilgiler fikir verip oralara yoğunlaşmamızı sağlayacak yoksa yandı gülüm keten helva durumu konu şu dün sabah eşimi işe bıraktıktan sonra eve geldim akşam işe gideceğim diye arabayı kapatıp yattım aradan 5 - 6 saat sonra arabanın yanına indiğimde kumandamın çalışmadığını fark ettim ve normal bir şekilde kapıyı açtım fakat arabada hiç elektrik yoktu durduğu yerde akü tamamen boşalmıştı hiç bir yer açık olmamasına rağmen elektrikçi arkadaşımı çağırdım ve takviye yapmak istedim. Takviyeyi yapacağımız sırada kablolar acayip kıvılcım çıkarttı fakat daha takviye kablosunu bağladığım gibi araba hiç gıy gıy yapmadan tek marş çalıştı. Yarım saat falan şarj ettikten sonra tekrar kontağı kapadım ve eve döndüm. 1 saat sonra işe gideceğim sırada tekrar aynı sorunu tekrarladı. O şekilde bırakıp işe gittim sabahı ustamın yanına geri döndüm benim aküyü şarj etmek için bıraktım ve eve geri döndüm bu arada akü üzerindeyken ve o halde bitikken dinamo 13.2 şarj ediyordu. Akşam üzerinde başka akü olmasına rağmen yine aynı sorun devam ediyor. Yarın ustamın yanına gideceğim ve araştırmaya başlayacağız. Başına böyle bir şey gelen yada konuya hakim kişiler lütfen yardım edin ki çok uzun sürmeden halledebileyim yoksa bütün tesisatı ellemek zorunda kalacağız. Şimdiden teşekkürler.