durust servis ots opel

ozerozbek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
gecenlerde arabam triger sıyırdı ve ots opele goturdum
arızanın onu acıktı 1500 ytl den 3000 ytl ye kadar yolu vardı kotu nıyetlı birinin eline gecsem motordan da anlamadıgım için istedigi kadar tamır parası alabilirdi ben en az 1500 derken 1200 e cıktı helel olsun dedim saolsunlar cok yardımcı oldular opelime uye olduklarını gorunce dusuncelerimi yazmak istedim herkese tavsiye ederim
adresim : inönü mah.yıldırımlar san sitesi 90.sk no:29-31 batıkent ankara (istanbul yolu volvo nun arkası)
tel : 0312 278 5 444
http://www.opelim.net/forums/report.php?p=51835

Yapılan işlemin tutarını başka servislere sordun mu veya yaptırmadan diğer servislere gösterdin mi?

Hoca güzel de,senin arabanın 750-800 milyona çıkma ihtimali varken,1200 yazmış olamazlar mı?:D :D :D
Adam gereğinden fazla kayış stoklamışlar diye kayış değiştiriyo,sana da 'beyefendi kayış görünmeyen yerlerden yemiş,yolda kalırsınız diye değiştirdik,zaten çok cüzi bir fiyatı var' diyebiliyor ki artık bunlar normal hamleler servisler için,çok daha fazlasını var.Servislerde dönen dolaplar diye bir başlık açmak lazım,ama ben üşeniyorum,zamanı olan,bilgisi,tecrubesi çok olan yapsın,biz de eyvallah diyelim,girelim inceden...

arkadaşlar baştan şunu söleyiim herkes fiyatları eleştiriyor ama yapılan işin detayına bakmıyor.biri fazla biri az gibi.otomobil sektörü okadar genişti en ufak bir parcanın bile 10 çeşidi ve fiyat farkı var bunları bilmeden yapılan işi eleştirmeyin lütfen

@spaceghost haklısın bu konuda fiyat ölçü olamıyor ne yazıkki 1 hafta içinde vectra a için 4 amortisor sorduk 350 ile 800 ytl arası herkes farklı fiyat verdi

spaceghost' Alıntı:
arkadaşlar baştan şunu söleyiim herkes fiyatları eleştiriyor ama yapılan işin detayına bakmıyor.biri fazla biri az gibi.otomobil sektörü okadar genişti en ufak bir parcanın bile 10 çeşidi ve fiyat farkı var bunları bilmeden yapılan işi eleştirmeyin lütfen

Haklısın ama,malesef senin söylediğin gibi düşünmek biraz mantıksız,ama para bçoksa mühim değil tabi,aynı işi gören sayısız parça ve sayısız parça fiyatı var tabi.Ama orjinal GM olan bir parçayı(çakma değil orjinal GM) aksaraydan 150ytl'ye alabilirken,serviste tek fiyat söyleniyor 190euro.Olay yine sende bitiyo be kardeş,servislerde özel indirimler var bazı müşterilere,ama yine de hepsi kaldırımdan indirim???İstanbul ODAK'ta ilk ekspertizde 6 milyar masraf çıkarılan 2003 1.4 club astra,araya tanıdıkların girmesiyle 3 küsüre düşürüldü.Bilen bilir,bilmeyen bildiği gibi devem eder.Servisler enteresan yerler yahu :D

Bende daha önce dediğimle bunu kastetmiştim,neyi referans alarak bu fiyatın uygun olacağını düşündün..Başka yerde gösterirsin değişen parçaların listesini alırsın ona göre kıyas yapar sonucu çıkartırsın ama senin ki biraz havada kalmıs.

arkadaslar yazdıklarınız için teşekkurler ama en basıtı trigerın sıyırmıs olması ve bu en sanslı olma durumunda bıle 1.5 demek
yamyamın birine gelsek 1 2 ile kurtulusu olmayacağından emınım cokta muntazam yaptılar ellerine sağlık param helal hos olsun

Geri