Dusuk devirde titreme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin-v
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasin-v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam arkadaslar. Opel astra h dizel aracima gaz verince rolantide veya giderken fark etmiyor 1100 devire geldiyinde arabanin on tarafi titriyor. Telefon vibrasyonu gibi .Sizce nedeni ne ola bilir?

Cevap yazacak biri yokmu? Zaten buda son yazimdi. Birdaha bura yazarsam iki olsun. Baska forumlara gitmek lazim.

rölanti halindekini bilmem ama giderken bahsettiğiniz devir çok düşük titreme illa ki olur.

Hele dizeli iki bin devir altı vites değiştirsen mutlaka titreme olur. Normalde 1750-2250 devir aralığında kullanmak ekonomik , performanslı oluyor. Araba kurum bağlamıyor ve ileride motor ve turboda daha az sorun çıkarıyor.

1.3 Motorla daha ne bekliyorsun, motor güçsüz haliyle zorlanıyor. jantın sanırım 16 inç
iyide aracı 1.9 görünüyor..Hemen kızmanıza gerek yok Yasin kardeşim..Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş görmemiştir..Görenlerinden benim gibi bir fikri yoktur..İlk aklıma gelen motor kulakları..Yakıt veya motor yağıda olabilir..En son nezaman bakım yaptırdınız?

iyide aracı 1.9 görünüyor..Hemen kızmanıza gerek yok Yasin kardeşim..Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş görmemiştir..Görenlerinden benim gibi bir fikri yoktur..İlk aklıma gelen motor kulakları..Yakıt veya motor yağıda olabilir..En son nezaman bakım yaptırdınız?

Bakimini yeni yaptirdim. Giderkende rolantidede fark etmiyor. Gaza bastigimda 1100 devire geldiginde titreme yapiyor. On torpido zangir zangir titriyor resmen. Aracim 1.9 cdti. Ha birde araba biraz isininca titreme hiss edilir derecede azaliyor.

Mator 1.3 degil. 1.9 Cdti. Rolanti ve ya giderken fark etmiyor her ikisinde 1100 devire galdiginde yapiyor. Motor isininca tam degil ama hafiftem azaliyor
Bu anlattıklarınıza bakarak en basiti ,ben motor kulaklarını kontrol ettirin derim..Sonra motor ve aksamlarına bakılacak..

Geri