selamlar 2005 astra easytronic aracım var yazın arıza yaptı.çalışır haldeki aracımı stopettim.tekrar çalıştırmak istediğimde ekranda a4 yazısı çıktı.vitesi boşa aldım n çıktı ama 3-4 saniye sonra -- işareti çıktı. arıza lambasıda yanıyordu.aracımın aküsü hiç değişmemiştir.ilk sahibinden aldım aracımı.servise götürdüm.opel odak.şanzuman beyninin arıza yaptığını söylediler.30000 bakımını da orada yaptırdım.benim sormak istediğim,forumda aradım hep arızalar f yazısı ekranda çıkıyor şekli
nde oldu.acaba kandırıldımmı ? aracımın servisteki kontrollerinde başka hiçbir sıkıntısı çıkmadı.sadece akün zayıf değişmesi gerektiğini söylediler.söylemek istediğim aracımın aküsünün zayıf olması şanzuman beynine elektrik akımı göndermesinlen bir alakası varmı? yoksa a4 harfi gerçekten arıza mı beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. teşekkür ediyorum.
nde oldu.acaba kandırıldımmı ? aracımın servisteki kontrollerinde başka hiçbir sıkıntısı çıkmadı.sadece akün zayıf değişmesi gerektiğini söylediler.söylemek istediğim aracımın aküsünün zayıf olması şanzuman beynine elektrik akımı göndermesinlen bir alakası varmı? yoksa a4 harfi gerçekten arıza mı beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. teşekkür ediyorum.