Ecn140505 p1405 arizasi nedir?

sebofb090

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.facebook.com
Oncelikle herkese merhaba

Aracim astra h 1.6 twinport 2005 model 86000 de brc marka lpg 80000 de taktirdim.

Gizli menuye girdigimde bu ariza kodunu aliyorum arizanin ne oldugunu bilen varsa yardimci olabilirmi

Birde aracimda sadece 1. Viteste gaza pastigimda arac gazi kesik kesik yiyor gibi oluyor diger viteslerde hic bir problem yok yag gibi yiyor gazi araliksiz yardimlarinizi bekliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oncelikle herkese merhaba

Aracim astra h 1.6 twinport 2005 model 86000 de brc marka lpg 80000 de taktirdim.

Gizli menuye girdigimde bu ariza kodunu aliyorum arizanin ne oldugunu bilen varsa yardimci olabilirmi

Birde aracimda sadece 1. Viteste gaza pastigimda arac gazi kesik kesik yiyor gibi oluyor diger viteslerde hic bir problem yok yag gibi yiyor gazi araliksiz yardimlarinizi bekliyorum

Büyük ihtimalle EGR'de sorun var
P1405 ise EGR gerilim yüksek arızası

Bir kere fisini sokup kullanmistim ariza isigi yandi ve sonra takip kullandim suan ariza isigi yanmiyor ama ariza kodu cikiyor ondan olabilirmi yoksa gercekten ariza varmidir

Bir kere fisini sokup kullanmistim ariza isigi yandi ve sonra takip kullandim suan ariza isigi yanmiyor ama ariza kodu cikiyor ondan olabilirmi yoksa gercekten ariza varmidir

Ondandır. Arıza olsa ışık yanar. Eski arızayı silin, tekrar vermemesi gerek.

Peki bu problemle ilgili bi oneriniz fikriniz varmi en can sikici olani bu

Evet benzinde de ayni durum

Buji değiştirerek başlayın, ardından ateşleme bobini denemelik bulabilirseniz çok iyi olur. Ama her benzinde hem lpg de aynı oranda sorun olduğuna göre ve bu debriyajdan kaynaklanmıyorsa, egr de sağlam ise, büyük ihtimal twinportun kurum bağlama sorunudur. Saydıklarımdan başka beyin hariç, ihtimal akla gelmiyor. İyi bir servis sorunu tespit edecektir.

Bujiler yeni degsti tum kurumlar temizlendi sadece kablolar degismedi bujinin bobinde yeni degisti ben kablolar ve debriyaja baktraym en son olarak bakalim sonuc ne olcak

Merhaba arkadaşlar
P1405 arızasını çözen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?

Geri