Eğer aracınızın ses sistemı motor sesını verıyorsa..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaslar aracınızın amfısı motor sesını alıp hoparlorlere verıyorsa veya dıstorsıyon,gürültü araba çalıştığında olusuyorsa, yapılacak sey teybın amfı cıkısındakı bakır bolmeyı kabloyla sarıp , herhangı bır yere şaselemek , hiç bir sorun kalmıyor ve tertemız bır ses alıyorsunuz.

bakır bölme derken teyibin içinde mi dışındamı bu yer

öneri için tşkler aynı sorun bende de var ama verdiğin bilgi açıklayıcı değil daha detaylı anlatırsan sevinirim

http://img33.imageshack.us/img33/3944/img0239n.jpg

Arkadaşlar kusura bakmayın tam açıklayıcı olmamıs ,elimden geldiği kadar açıklayayım.Resimdekini bir amfi kablosu olduğunu düşünürsek teybin amfi çıkışına bu uçlardan iki tanesi giriyor , bunlardan birinin bakır kısmını bir kablo ile sarıp , o kabloyuda teybin herhangi bir yerine şaselersek , sorunumuz çözülüyor, kısacası her şey aynı şekilde takılacak sadece uçlardan herhangi birine kablo sarıp şaseliyoruz , ve motor sesi namına birşey kalmıyor.Eğer açıklama yinede yeterli olmadı ise kendi aracımdaki uygulamamın resmini çekip koyabilirim.

Son düzenleme:
aynı sıkıntı bende de başladı.tüm tesisatı kontrol ettim bulamadım.aracın motor sesini sinek vızıltısı gibi içeri veriyor.Şunu detaylandırında bakalım çaresine.

bunun için filitre var abi 5 lira olması lazım anfinin güç girişinin araya bağlıyorsun tüm sesi kesiyor

http://img33.imageshack.us/img33/3944/img0239n.jpg

Arkadaşlar kusura bakmayın tam açıklayıcı olmamıs ,elimden geldiği kadar açıklayayım.Resimdekini bir amfi kablosu olduğunu düşünürsek teybin amfi çıkışına bu uçlardan iki tanesi giriyor , bunlardan birinin bakır kısmını bir kablo ile sarıp , o kabloyuda teybin herhangi bir yerine şaselersek , sorunumuz çözülüyor, kısacası her şey aynı şekilde takılacak sadece uçlardan herhangi birine kablo sarıp şaseliyoruz , ve motor sesi namına birşey kalmıyor.Eğer açıklama yinede yeterli olmadı ise kendi aracımdaki uygulamamın resmini çekip koyabilirim.
slm resim silinmiş heralde tekrar atabilirmisim.
benim park lambalarını açınca buferdan uğultuda geliyor ve kontağı açınca yine buferdan patlama sesi

aracım opel vectra b elimde iki adet anfi var üzerinde bilgileri yazmıyor internetten bilgilere ulaşamadım sizce hangisi daha iyi markaları

Sound Magus c160 4 kanallı
MA audio M2800 4 kanallı

güçleri nelerdir bilgisi olan varmı

Geri