Egsozun eskidiği bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

flybird

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bir arabada egsozun bozuluğu, eskidiği yani değişmesi gerektiği nasıl anlaşılır? Bu ara opanda kampanya yapmışlar. Egsoz, baskı balata, fren balataları filan %35 indirimli 9 taksit falan. Çok uygun anlayacağınız. Bende egsozun durumuna göre yenisini alayım diyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

o kampanya bayadır var herhalde bütün yetkili servislerde Ankara daki 2001 ve öncesi opeller için herhalde

ekzos bosuksa afedersin araç ishal gibi titreme yapar sarsıntı olur .bizim geçen orta susturucuyu değiştik annem olm araba titriyo dedi ben de bi gaz verdim rölantide baktım arabanın altına egzos takımı sallanıyo dedim susturucu gitti...

Ben kar yağdığı hafta 98 model olan arabamın ön fren balata ve disklerini (Ankara) opal'de kendi isteğimle değiştirttim. Bekliyorum ki, örneğin, sizin dediğiniz gibi ,bunun değişme zamanı gelmiş vb. önerilerde bulunsunlar..Böyle bir hizmet anlayışları yok ne yazık ki.. Ankara'daki üç yetkili servis de böyle..Sekiz yıldır hiçbirinden memnun olmadım ama mecburen gidiyorum..

yakıt sarfıyatı artar.
cok seslı calısır ozellıkle ılk calısmada.
cekısten duser.vs.vs
servıste alacagın egzoz cok pahalı olur pıyasada cok daha ucuzunu taktırabılırsın galvanız saclı garantılı olarak

sesi degısır aracn ortasından fısırtı gıbı gelır basıt bı yontem tıka arka eksozu elınle zorlamıyorsa patlaktır delık vardır ama cok basıt bı yontem bu :D uzerın kırlenebılır elını cekınce cuff edınce

06UF' Alıntı:
Ben kar yağdığı hafta 98 model olan arabamın ön fren balata ve disklerini (Ankara) opal'de kendi isteğimle değiştirttim. Bekliyorum ki, örneğin, sizin dediğiniz gibi ,bunun değişme zamanı gelmiş vb. önerilerde bulunsunlar..Böyle bir hizmet anlayışları yok ne yazık ki.. Ankara'daki üç yetkili servis de böyle..Sekiz yıldır hiçbirinden memnun olmadım ama mecburen gidiyorum..

+:alkis:

imagoodman' Alıntı:
yakıt sarfıyatı artar.
cok seslı calısır ozellıkle ılk calısmada.
cekısten duser.vs.vs
servıste alacagın egzoz cok pahalı olur pıyasada cok daha ucuzunu taktırabılırsın galvanız saclı garantılı olarak

:good:
Gürültü artar.Yakıtından da anlayabilirsin ayrıca arabanın altını kontrol etmek lazım aralıklarla o zamanda görebilirsin.....

zaten baya titrer ----gazı olan bebekler gibi

Geri