Ben perşembe günü Çiğli'ye arabamın vizesini yaptırmaya gittim... Önce egzos emisyon yapılacak dediler... Renault Yetkili Servisi Rendeci Otomotiv yapıyormuş... Birde Çınarlı'ya gidelim dedik... Orada vizeye soktuk arabayı... Çıkıştada egzos emisyon yaptıralım dedik... Oradakilere sorduk "yakında neresi var" diye; ATM Mercedes servisi yapıyormuş... Oraya gittik... Oradaki çalışan "daha 1 ayınız var, isterseniz yine de yapayım" dedi... Bizde 1 ay sonrasına bıraktık... Tabii ücretini de sorduk; 17 YTL dedi...
Ben şimdilik bu 2 yeri biliyorum...
Rendeci Renault Servis Anadolu Caddesi üzerinde Çiğli'de... Yerini tam olarak bilmiyorum...
ATM Mercedes Servisi ise Bayraklı'da... Şöyle tarif edeyim; Araç muayene istasyonundan Çınarlı Polis Karakolu'na doğru git, tam karakolun önünden sağa dönüp sol tarafta servisi görene kadar dümdüz devam et...
İlk yardım çantası ise şart arkadaşlar... Öyle herhangi bir ilk yardım çantası da değil, Yeni Trafik Yönetmeliği'ne uygun olacak... Muayene yaptırırken satan yerleri ben de gördüm fakat herkes sıkışıp mecbur alacağı için pahalıya satıyorlardır... Ben Carrefour'dan 22 YTL'ye almıştım tesadüfen, yeni yasadan falan haberim bile yoktu... Muhtemelen piyasadan 20-22 YTL'ye alınabilir...