ehliyetler değişiyormu?

cemil tonguc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaslar sanırım ehlıyetlerımız tc vatandaslık numarası eklenmesı ıcın değişecekmısmişmiş:D bılgısı olan var ıse gereklı evraklar nelerdır paylasalım lutfen :D bu arada 90 ytl ye391 km yol gıttım (astra elagance) ıle ıyımı sızce sehırler arası :confused:

öyle bi muhabbet vardı ama emniyet genel müdürlüğü açıklama yaptı ehliyetler değilmişyor ama yıpranmadan dolayı değişmek isteyen olursa değişebilir...

hayır açıklama yapıldı, değiştirme zorunluluğu yok. yalnızca yeni ehliyetlerde artık tc kimlik no da oluyor.

slm arkadaslar sanırım ehlıyetlerımız tc vatandaslık numarası eklenmesı ıcın değişecekmısmişmiş:D bılgısı olan var ıse gereklı evraklar nelerdır paylasalım lutfen :D bu arada 90 ytl ye391 km yol gıttım (astra elagance) ıle ıyımı sızce sehırler arası :confused:

Ben de geçenlerde 100 ytl ile 370 km yapmıştım. Bunun 80-85 km'si şehiriçi gerisi şehirlerarası.
Tamamı uzun yol olsa 100 ytl ile tahmini 420 km yapar gibi. Sizinki de gayet normal bence :)

ben depoyu full 135 ytl doldu tam 496km gittim yarım depo yaktı bunuda 90 sehiriçi diğerleri otobanda deneme sürüsü 140 sonrası tabi

depoyu fullediğimiz zaman yarım depoya kadar 600 km gidiyor heh diyosun yarım depoyla da bi 600 daha yaparım ama öyle olmuyor ilk yarıma kadar yavaş yavaş inen ibre ikinci yarıda daha çabuk düşüyor...

Ewet yaw ilk yarım ağır düşüyor. Yarıdan sonra paldır küldür. Ben de erzurumdan ankaraya geldim karadeniz tarafından Astra cd ile 975 km yol 206 ytl benzinle iyimi.

Ewet yaw ilk yarım ağır düşüyor. Yarıdan sonra paldır küldür. Ben de erzurumdan ankaraya geldim karadeniz tarafından Astra cd ile 975 km yol 206 ytl benzinle iyimi.

normal yakmışsın.. daha az yaktırılabilir...

Geri