Eibach Prokit Astra H Dizel Helezon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

By_C

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Eibach Prokit Astra H Dizel Hatchback Helezon 350 TL

Yayları Ocak ayında aldım, yaklaşık 4-5 ay 1500-2000KM civarı kullanılmıştır. İlk hali ve son güncel resimlerini ekliyorum. Sıfırdan farkı araca takıp çıkarılması. Gayet temiz durumdalar, coilovera geçtiğim için satılıktır.

ZDkBd3.jpg

1yvWN5.jpg

Arkadaşlar ilan günceldir, ihtiyacı olan arkadaşlara grup içi 300TL civarı verebilirim.

Yayları Ocak ayında aldım, yaklaşık 4-5 ay 1500-2000KM civarı kullanılmıştır. İlk hali ve son güncel resimlerini ekliyorum. Sıfırdan farkı araca takıp çıkarılması. Gayet temiz durumdalar, coilovera geçtiğim için satılıktır.

ZDkBd3.jpg

1yvWN5.jpg

Güncel

bir sorum olucak size. bende almak istiyorum 3,5 gerçi bende astra f var 98 model. sorum şu amortisörleri değiştirmek zorunda kaldınmı yoksa kurtardımı

ZDkBd3.jpg

1yvWN5.jpg

Yaylar kaç cm diye geçiyor?

bir sorum olucak size. bende almak istiyorum 3,5 gerçi bende astra f var 98 model. sorum şu amortisörleri değiştirmek zorunda kaldınmı yoksa kurtardımı

Kardeşim orjinal amortisörler 3,5luk yaylarla kullanılabilir. 2 -3 sene kullanan arkadaşlar var. 3,5tan sonrası için ön takıma ve amortisörlere zarar vermemesi için spor amortisör gerekli. Benim amortisörlerimde herhangi bir deformasyon olmadı. Coilovera geçtiğim için satıyorum.

Cengiz kardeş daha önce yazmıştım galiba bende de 5cm coil ex var. Çok alçak olduğu için eşim sorun yaşıyor. Benim yayları versem üzerine de para versem (hatta beyaz balata kapaklarını da vereyim) bana kaça olur?

Geri