Eksoz Ucu

umut7105

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim araç enjoy plus,bilindiği cosmolardaki gibi felan eksoz ucu yok.Ama çok şık duruyor,ben sadece o uç kısmını taktırsam olur mu,bir arkadaş is felan yapıyor demişti sanırım.Sadece ucu taktırabiliyor muyuz,yoksa komple eksozu mu değiştirmek lazım?

Ynt: Eksoz Ucu

ufak bikaç işlemle sadece susturucu takılabilir diye biliyorum ama difüzöre de yuva açmaları gerekir büyük ihtimal, fiyatını sormuştuk bi arkadaş için 300 küsür lira demişlerdi egsoz ucu

Çok emanet durmuş bence.

orijinali gib durmamış  !

Köşeli olması biraz galip durmuş

hiç orjinal gibi durmuyor arabanın estetik yapısına uymamış

umut7105 link' Alıntı:
Benim araç enjoy plus,bilindiği cosmolardaki gibi felan eksoz ucu yok.Ama çok şık duruyor,ben sadece o uç kısmını taktırsam olur mu,bir arkadaş is felan yapıyor demişti sanırım.Sadece ucu taktırabiliyor muyuz,yoksa komple eksozu mu değiştirmek lazım?
krom egsoz ucu enjoy pp,sport yada cosmo gibi donanımla ile ilgili değildir,1.4 t ve 1.6 t gibi turbo motorlarla gelen bir özelliktir...
is yapma olayı da dizeller için söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam bu forumda yada başka forumda okumuştum..
saygılar.

Bence de aracın çizgisine hiç yakışmamış, çok zorlama olmuş  019cryy

Turbo motorlardaki sport eksoz ucuna benzer bir uç taktıracaksanız arka tamponu alttan kestirmeniz gerekecektir ki ben kesinlikle tavsiye etmem.

Arkadaşlar Gecen hafta Aracıma Çift Eksoz Taktırmak için Opel Odak a Gittim , Formdaki bir arkladaştan öğrendim , 540 tl ye Anlaştım ve yaptırdım , Süper bir görüntü verdi araca , Kesinlikle tavsiye ederim , Yakında Fotoğrafları eklerimm

Geri