El freni çekik gittim yardm edin lütven ?

InnaAmazinq

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba ben 19 yaşndaym ehliyet alalı 2 aydan fazla oldu yani azda olsa acemilik var arabayı kapnın önünde calıstırdm el freni yarı inmiş haberim yok yolda 3 vitese geçmedigini fark ettim bide koku cıkmaya başladı hemen durdum yaklaşk bi 400 metre gitmiştim acayip bi koku geliyordu sonra yoldan gecen birine danştm arabayı durdur biraz dedi sizce balatalarda bir sorun olşurmu ondan sonra 3.4 saat gezdim bişey olmadı ama bazıları sorun olur diyo ?Arabamz 2011 opel astra kesik olan ?, evdekilerden cok korkuyorum allah korusun ileride birşey olr diye , lütven biligili kişiler yardmm etsin allah hepnzden razı olsun şmdiden ?

hiç korkma kardeşim bir şey olmaz yeterki su dökmediysen soguması için o zaman kork

Uzun bir rampada hafif frenle indiğinde de aynı şekilde disk ve balatalar yoğun ısı yayarlar, misal benzinliğe girip durursan leş gibi kokar, ısınma harici bir etkisi yok :)

debriyaj kokusudur belki. Fren, balata kokusu o kadar acayip gelmez, sanırsam aracın debriyajını zorlamış olabilirsiniz hali ile.

arka kampanaları söktür balataları zımparalat bide balata spreyiyle temizlet 10 numara olur

Birde ibrelerin altında el freni çekik simgesi çıkmadı mı? hani ekranda kırmızı birşey dikkatini çeker insanın.

birşey olacagını sanmıyorum benim fikrime göre ama o koku baskı balata kokusuda olabilir araç gitmek istemeyince sende zorladın o kokuda ondan çıktı bence...ümit abinin dediği gibi el freni sigesi çıkmadımı ekranda...

Geri