Elektrik Kaçağı Arkadaşlar yardım

meli-serci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar herkeze selam,benim aracimda bir sorunum var elektrik kacagi var ama bunu elektrikciler bulamadi ve ben 2 tane aku degistirdim sonuc ayni aracimi 2 gun calistirmassam aracim akuyu bitiriyor hic tabloda elektrik olmayacak bir derecede,elektrikciler akuden olctuler kapilari kilitliykende olctuler kacak yok diyorlar ama aracimi 2 calistirmassam yine ayni sorunla karsilasiyorum artik baska arabalardan takviye yapmak istemiyorum yardim lutfen arkadaslar.tesekkurler

Arkadaşlar herkeze selam,benim aracimda bir sorunum var elektrik kacagi var ama bunu elektrikciler bulamadi ve ben 2 tane aku degistirdim sonuc ayni aracimi 2 gun calistirmassam aracim akuyu bitiriyor hic tabloda elektrik olmayacak bir derecede,elektrikciler akuden olctuler kapilari kilitliykende olctuler kacak yok diyorlar ama aracimi 2 calistirmassam yine ayni sorunla karsilasiyorum artik baska arabalardan takviye yapmak istemiyorum yardim lutfen arkadaslar.tesekkurler

Araçta alarm yada sonradan takılma cam kaldırma modülü vs var mı?

birde arabayı bırakacağın zaman kutup başını çıkar bakalım merakını gidermek istiyorsan...
arabanın da şarjını iyi ölçtür...belki bir süre çalıştıktan sonra düşüyodur...

araçta fazladan ne var ne yok bilgi verirseniz daha rahat yardımcı oluruz benim aklıma sürgülü kapıların içerideki ışıkları açıp kapamaya yarayan anahtarı da geldi bozulduysa oda aküyü bitiriyor

Aracımda orjinal merkezi kilit var ve teybide orjinal sonradan takılma herhangi birsey yok arkadaşlar bagaj kısmındaki lambaları bile soktum yine elektrik kacıyor akü kutup baslarını sokunce,ve obur gun baglayinca calisiyor ama aku bagliyken kaciriyor elektrikciye gosterdim sarji cok iyi dedi,ama kacak yok dedi kapilir kilitliyken 0,02 gosteriyo makine buda cok iyi dedi elektrikci ama benim aku bagli iken gidiyor acaba araba dururken bir kac saat sonra birsey mi devreye giriyor da akuyu bitiriyor buda 80 amperlik yep yeni bir aku yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar tesekkurler

Orjinal kumandasiyla kilitliyorum sonradan takilma cam kaldirma modulu vs. birsey yok araci kilitliyken olcturdugumde 0,02 gosteriyo oda normalmis sanirim.

o zaman aküsü kaput altındaysa kaputu açık bırakıp kapıları kilitleyin ve 2 3 saat sonra multi metre ile ölçüm yapın bakalım kaç göstericek birde şarj değeri kaç volt oluyor araç çalışırken saşe bağlantılarını kontrol etti mi elektrikçi

şarj değeri 14,9 volt demisti elektrikci 2 tane elektrikci bakti kacak yok diyorlar kil kipirdasa gostericek diyorlar ama aku bitiyor yinede,aku koltugun altinda kaliyo hani akunun kapaga degme sansi bile yok,ama benim suphem araba bir kac saat durduktan sonra birseyi devreye sokabilirmi kendisi acaba,aksam aku kutup baslarini sokunce obur gun calisiyor ama 24 saat aku takili olursa ve arabayi calistirmaz isek calismiyor,gostergede elektrik bile olmuyor o derece

Geri