elektrikli yan aynalar

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astra g elektirikli yan aynaları kontrol düğmesinden aşağı - yukarı oynatabiliyorum ama sağa - sola oynatamıyorum. sizce sorun kontrol düğmelerinde mi yoksa motordamı bi problem var. birde bu bahsettiğim kontrol düğmesi kolay bir şekilde sökülebiliyormuş eğer sorun bu düğmelerde ise ben bunu kendim değiştirmek istesem oto yedek parçacılarda bulabilirmiyim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

aynanın içini açabiliyorsan, sorunun motorda mı kontrol düğmesinde mi yoksa mekanik aksamda mı olduğunu anlayabilirsin.

o parçayı oto yedek parçacılarda bulabileceğini düşünüyorum.

Büyük ihtimalle kontrol düğmesidir.İçinde televizyon kumandasının düğmeleri gibi düğmeler var.Düğmenin altındaki kontağı sağlayan yerleri ince bir zımpara ile temizlersen sorun kalmayacaktır.

tek bi tarafa çalışmasa anlıcam ama sağ sol ikiside çalışmıyosa incelemek lazım. bi de eğer her iki aynada sağ sol çalışmıyosa düğmedendir. tek bi taraf çalışmıyosa o aynadan olabilir

tek bi tarafa çalışmasa anlıcam ama sağ sol ikiside çalışmıyosa incelemek lazım. bi de eğer her iki aynada sağ sol çalışmıyosa düğmedendir. tek bi taraf çalışmıyosa o aynadan olabilir
her iki aynanın da sağ sol çalışmıyor ancak yukarı aşağı her iki aynada da çalışıyor. sol kapıda bulunan kontrol düğmesini bulabilirmiyiz acaba oto yedek parçacılarda???

ıstersen ara bı sor
0.232.435 33 87 Oto Yıldız Mehmet dıye bır arkadas...

bencede kesinlikle kumanda düğmelerinden Ankara da olsan bulmakta hiç sıkıntı çekmezsin

cevaplar için teşekkürler az önce elektrikçi bi arkadaşla baktık sorun düğmelerde çıktı. parçacılarda varmıs yarın değiştiriyorum maliyetinin 10 ytl civarında olacağını söyledi arkadaş...

Geri