en kötü ihtimal motorun maliyeti ne olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serefzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serefzor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Şimdi benim motora yarın ustalar gelecek teşhis koyacaklar en kötü ihtimali düşünerek ben bir fiyat çıkardım başka motorla ilgili parçalar var mı bilmiyorum eksiğim varsa tamamlayın lütfen

piston sekman takımı:230 tl
ana yatak takımı:68 tl
kol yatak takımı:35tl
subap iteceği takımı:220tl
sübap takımı:170tl
subap gayd takımı:40tl
komle conta takımı :75tl toplam:840 tl artı işçilik en kötü ihtimal sanırım bu oluyor

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=91221

bunlara ek olarak taşlama rektefiye ücreti 750-1000 civarı tutar. sonra yeni yağ filtre falan derken 150-200 de öyle gider. işçiliğide en az 750-1000 tutar.

bunlara ek olarak taşlama rektefiye ücreti 750-1000 civarı tutar. sonra yeni yağ filtre falan derken 150-200 de öyle gider. işçiliğide en az 750-1000 tutar.
en kötü ihtimal sanırım bu oluyor.İnşallah bu denli bişiey çıkmaz

Şahsen tahmin diye sorar iseniz 2000-3000 arasında bir tutar. Ben yaptırdığımda 3000 TL ödedim.

İnmişken, yağ pompası da değişmesinde yarar var. Bu esnada trigerin ne kadar yıprandığı bilinmediğinden, kesinlikle trigerinde değişmesini öneririm.

Şahsen tahmin diye sorar iseniz 2000-3000 arasında bir tutar. Ben yaptırdığımda 3000 TL ödedim.

Normal. İyi ihtimal de denebilir. En kötüsü olarak, fazla eğiklik, kırık, çatlak, kol çıkma, vurma gibi durumlarda, üst kapak, blok vs. de almak gerekir, Egsantriklerde çatlak olabilir, krank da boşluk olabilir vs. Rakam 3-5 e katlanır. Sanmıyorum ama en kötüsü bu. Söküp bakmak lazım :)

Evet ya şimdi aklıma geldi benim ben yaptırdığım da yağ pompasını filan da değiştirdim. Radyatör temizlendi kaçak yerleri kontrol edildi. V kayışı da değişmişti. Ya bu iş çok zahmetli bir iş

yarın ak kara çıkacak bakalım ne olacak hayırlısı diyelim

Geri