En son mecburi değişiklikler.Hepinizin yorumlarını bekliyorum.

vatansever08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
APP plakalar yasal plakalar ile değiştirilde..Angellera 30 YTL lik kaş takalım dedik göz çıkarttık ,angeller Pert oldu.Yerine çerçeveleri siyah olan farlar takıldı.Alt ızgaralardaki sisler ve ortadaki plastik kısım iptal edildi tel uygulaması yapıldı.Arka tamponun altındaki ekleme değiştirildi.
dsc0246uo0.jpg

dsc0294le3.jpg

dsc0295av8.jpg

img0029ub0.jpg

dsc0297ar5.jpg

grnt006kx4.jpg

grnt005oh2.jpg

üzerine şeffaf koli bantı attık farlarda gece yanınca bantı çıkarmak mümkün olmadı ayrıca serkan bey bir mesaj yazar ne at öldü dostluk oldümü

Abi bence far kaşları senn araca uymamıştı ne yalan söyleyim böyle daha manyak olmuş.. hele o arka tampon bitirdi beni.. genellikle 206gtı lerde görüyordum öyle tampon ama corsaya da yakışmışşşşşşşşşşşşşşşşş

Angellara yazık olmuş.Plakaları niye değiştirdiniz.Polisler sorunmu çıkardılar.Birde app'yi aracınızdan nasıl söktünüz

polisle ilgli degil degişiklik istedim ondan degiştirdim app plakaları kaportacı arkadaşım degiştirdim

Son düzenleme:
arka tampon cok cok güzel olmuş.angellara yazık olmuş ama böle de önden görünüm ii bence

evet abicim bikaç bişiydaha düşünülebilir ama çalışmalar gayae tbaşarılı
bi bakıma angellerden kurtulman iyiolmuş araç daha sert duruyor şimdiki farlar ile arka tampon maşllah araça yakışmış iyi bir işçilik yapılmış
kısaca süper olmuş. Ama ön ızgara tel degilde gsı ızgara olsa mı diyorum ben :):)

ALLAH cc kaza bela vermesin ..

geçmiş olsun abi far kaşı lazım mı kızma sakın:D:D

Geri