En Sonunda EGR İptal Ettirdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savarona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.pataraportal.com
Arkadaşlar geçenlerde servise gittim malum daha öncede yazdığım gibi çekiş problemi rampa çıkarken mesela 3 vites gaza sonuna kadar bassamda araba çekmiyor sürat kaybediyordu. Debriyaj dediler debriyaj setini ve debriyaz telini degiştirdik fark eden birşey olmadı zaten üzerindeki balata kötü değildi bence gereksiz yere değişti neyse sonra enjektörleri değiştirdiler yine aynı tekrar kendi enjektörlerini taktık temizleyip en sonunda egr söktük tıkanmıştı onu temizleyip çalışır hale getirdik ve iptal ettik gaz kelebegini maniifoltu iyice temizledik o kadar kurum çıktıki anlatamam şimdi araba her yokuşu çıkıyor eger çekiş sorunu olan arkadaşlar varsa egr iptal ettirebilirler.

Arkadaşlar 453 ytl harcadım araba 165.000 km de egr valfindeki contayı kör conta ile değiştirdik zaten önceki konulardada geçiyordu ve resimli anlatımı vardı.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=11756&highlight=egr

aracınız çekmiyorsa stop ediyorsa hemen egr ye kabahat bulmayın çünkü genelde boğazda tıkalı oluyo ve egr tıkalıysa arıza lambasınıda yakar

453 ytl işin tamamı için mi? yoksa sadece egr mi?değilse egr körleme ve tabi yaptırdıysan elektronik iptali kaç para?

Kahrolsun EGR :)

Geri