Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar 8 ohm araca 4 ohm olması lazım küçük olan tweeter bağlamzsan ses boğuk çıkar
Cevabı yeni gördüm ama bağladım ben sorunsuz çalışıyor şu anda
Sent from my iPhone using Tapatalk
bu arada o küçük olan nedir diye sormuşsunuz. bu hoperlörler ev tipi box içindedir. büyük olan mid. küçük olan ise twit. olarak geçer. bunların yanında biraz daha büyük olan hoperlör olursa oda midbass dır. genelde eski box larda 3lü olur bunlar. büyük olan dolgun sesi verir. orta boy olan orda mid sesi verir. küçük olan ise tiz ses verir. bunların 3ü aynı anda kullanılırsa ses kalitesi tam yerinde olacaktır. ama birinden birini iptal ederseniz sesin rengi ve kalitesi değişecektir. yani siz o küçüğü iptal ederseniz ses büyük bir ihtimal ile derinleşip boğulacaktır.
ohm ddeğerleri 8 olan ürünler genelde ev anfileri ile kullanılan ürünlerdir. ve araç elektroniğine zarar verme ihtimalleri yüksektir. hele birde sadece teyip gücü ile kullanıyorsanız kısa zamanda teyip çıkışları yanacaktır. yükses sesle kullanmasanız bile elektronik cihaz çok ısınacak ve ömrünü kısaltacaktır. otomobiller için geliştirilen ürünler hep 4ohm dur.
Peki araya direnç koysak olur mu?
Sent from my iPhone using Tapatalk