Eskişehir'den Beyaz Gelincik karşınızda!!

Beyaz gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Vectra 1.6 16V Comfort

Teşekkürler

Merhabalar, teşekkür ederim fakat bir problem oldu. Notebook'da resim düzenleme programım olmadığı için fotoları şimdilik koyamıyorum. En kısa zamanda halledeceğim.
Kusura bakmayın.:cry:

Merhabalar, teşekkür ederim fakat bir problem oldu. Notebook'da resim düzenleme programım olmadığı için fotoları şimdilik koyamıyorum. En kısa zamanda halledeceğim.
Kusura bakmayın.:cry:
rica ederim.senden isteğim imza ayarlarını yapmayı unutma.birde burdan http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=336 resim eklemen konusunda yardım alabilirsin.proğrama gerek yok anlayacağın.en kısa zamanda gelinciğin fotolarını görmek isteriz.iyi forumlar.

Hadi bakalım hemşerim hayırlı uğurlu olsun foto eklemek için programa gerek yok yaa zaten seni yönlendiriyolar:)

Beyaz Gelincik Geldi!!!

dsc00729gf2.jpg
dsc00727dn0.jpg
dsc00726ym9.jpg
dsc00724la3.jpg

çok tatlı çok güzel görünüyor..kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle..

arkadaşımda 92 kasası vardı beyaz okadar hoşuma giderdi ki daha sonra c ler çıktı vectranın bende ayrı yeri var b ye beyaz balina derdik efsane sürüyor beyaz balinalar çok yaşasın güle güle kullan kazasız belasız cezasız

Geri