Ezgene ayip etmişsin, yazik...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ezgenenin yazdiği konu sirf bana yazmiş ve üstü kapali hakaret içeren bi mesaj. Emek vermiş tamam o konuda bir şüphem yok benim nufusu 10 bin olan bir ilçede yaşadiğimi bilmesine rağmen, ki bu siralar 1 kez kayseriye gittim oda araba içinde bi heyecan gidip geldim unuttum. Bende paranin hesabini yapacak bir insan değilim. Merak etme kardeş yarin paspasininda stickerininde parasini yollayayimda 3 kuruşluk yapişkan için 5 kuruşluk laf yapma...

Gerek yok gökhancım böyle seylere özelden halledersiniz meseleyi buyutmeyın bence şimdi olur olmadık yorum yazacak millet buyuyecek konu.

bulunduğum ilçede sadece ziraat bankası var bunuda ayrıca söyleyim.. madem sen kalıbının adamısın neden 5 lira için insanı rencide ediyorsun? olur olmadık yerde söylyürsun? Benim sende msn adresimde var.. gökhan hayırdır ne oldu diyemez miydinde burada böyle konu açıyrsun? Kalıp buysa tamam bende kalıp yok!!!

ve herkeste biliyorki arabamı sattım heyecanla yeni araba için koşturuyorum çok mu sıkıştın yani 5 lira için?
senide anlıyorum emeğinin karşılığını almak istiyorsun meblağ önemli değil ama bi insanında adını böyle sitede duyurman sana yakışmamış...

Son düzenleme:
Arkadaşlar diğer konuyu kilitlemiştim. Gökhan bende 3 liranın sorun yapmayacağını ve en kısa zamanda göndereceğini düşünerek iki tarafında bu konuyu kapatmasını site içerisinde daha fazla rencide edecek tavır takınmamalarını rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri