Fabrikasyon Teyp Sıkıntısı ? HYUNDAI [ÇÖZÜLDÜ]

DogukanGeyik

Kayıtlı Kullanıcı
44-Malatya
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar herkese merhabalar , iyi forumlar

2 gündür başıma bela olan bir teyp sorunuyla uğraşıyorum. Cihazım sorunsuz çalışıyor elektrik geliyor ,ışıkları yanıyor, işlevleri (radyo,cd vs vs.) sorunsuz çalışıyor yanlız hoparlörlere hiçbir şekilde ses vermiyor ne radyoda nede mp3 'den hiçbir sıkıntı yok ikiside sorunsuz ama ses verö,yor hiçbir türlü. Ben kendim arkasındaki soketiyle ilgilidir diye gidip kendim teybi söktüm. Soketlerde gevşeme vs varmı gibisinden bir sıkıntı göremedim kablolarla biraz oynadım fakat hala düzelmedi.
eo2MEb.jpg

xEb1yz.jpg

KZWy93.jpg

Buda arkasındaki soket kısmı herhangi bir yanık kokusu ve şaşi belirtiside görmedim.
xGErmb.jpg

Ayrıca daha önce teyp tamirde görmemiş üstündeki garanti kağıdı yırtılmamış.
x0850L.jpg

Son olarakta teybi söküp tamirciye götürdüm ve teybin sağlam olduğunu sigortalardan olabilir falan dedi ama sigorta zaten atsa teyp hiç çalışmazdı diye düşünüyorum bana olasılıkları söylermisiniz yarın tekrar kontrole gidicem yardımcı olursanız sevinirim.

sorununuza yardımcı olamıyorum fakat 40-50 liraya gayet güzel usb teyipler var,alın keyfinize bakın derim :)

sorununuza yardımcı olamıyorum fakat 40-50 liraya gayet güzel usb teyipler var,alın keyfinize bakın derim :)

Selçuk kardeşim zaten elimde bir adet teyp mevcut ben direksiyon üzerindeki fonksiyon tuşları gitmemesi için ve kesip biçme olmadan orjinale dayalı bir sistem olsun diye uğraşıyorum :/
wvm3d4.jpg

Teybin ayar menüsünden biryerleri kapatmış olabilirmisiniz.

Sent from my iPad using Tapatalk

çıkışlarına bakın. ne saçma bir elektronikçiymiş teyp çalışıyor ses gitmemesini sigortaya bağlıyor. çıkışlarına baktırın. orjinal olmayan kolon falan vardıysa çıkışlara yüklenip yakmış olabilir. 25w olması lazım çıkışları ekstra kolon vs varsa gitmiştir...

aracın arka kolonlarını kontrol edin hundai lerde hastalık kolonun kablo bağlanan yerdeki kağıt olan kısım kopup şaseye temas ediyor ses bloke oluyor teyden önce dediğim kısmı kontro edin isterseniz teyp sağlamsa sorun büyük ihtimalle ordadır

evden bir kolon al soketi tak kolon çıkışlarını tek tek dene onada ses gelmiyorsa çıkışlar meftah...

aracın arka kolonlarını kontrol edin hundai lerde hastalık kolonun kablo bağlanan yerdeki kağıt olan kısım kopup şaseye temas ediyor ses bloke oluyor teyden önce dediğim kısmı kontro edin isterseniz teyp sağlamsa sorun büyük ihtimalle ordadır

BİNGO :D sorun çözülmüştür arkadaşın dediğine benzer bir durum oluşmuş. Arkadaki büyük kolonların bağlantı vidaları şaşeye değmiş buda sesi bloke ediyormuş. Hocam verdiğin fikir için çok çok teşekkürler yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkür ederim. :)

BİNGO :D sorun çözülmüştür arkadaşın dediğine benzer bir durum oluşmuş. Arkadaki büyük kolonların bağlantı vidaları şaşeye değmiş buda sesi bloke ediyormuş. Hocam verdiğin fikir için çok çok teşekkürler yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkür ederim. :)

ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) bol miktarda era gördüğüm için az çok kronik sorunlarını biliyorum (emniyet araçlarının) çoğu era olunca uzaktan gelirken arızanı ne olduğunu bile çözebiliyorsun :dil:

Geri