Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum yaklaşık 2 hafta önce 2004 model bir astra g aldım.Dikkatimi çeken bir şey oldu bir çok araç için facebook üzerinde kurulan gruplardan kolayca araştırıp bilgi paylaşımı yapılabiliyor ancak astra G için böyle bir grup yok tabi böyle güzel forum siteleri var ancak hızlı bilgi akışı için sosyal medyanın da kullanılması daha etkin olacaktır.Bu amaçla bir grup kurdum ben kendi çapımda bunu beraberce forumla entegre şekilde kullanmamız çok sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.Sizlerin ve forum yöneticilerininde önerilerini duymak isterim. Saygılar link için tıklayın
yukarıda yazdığım metni başka bir opel forumunda da paylaştım ama nedense opel astra g için kimse böyle bir grup ihtiyacı hissetmiyor diğer araçların gruplarını görünce açıkçası imreniyorum astra f içinde çok hoş bir grup mevcut ne diyeyim hakkımızda hayırlısı
yukarıda yazdığım metni başka bir opel forumunda da paylaştım ama nedense opel astra g için kimse böyle bir grup ihtiyacı hissetmiyor diğer araçların gruplarını görünce açıkçası imreniyorum astra f içinde çok hoş bir grup mevcut ne diyeyim hakkımızda hayırlısı