FAHRİ MÜFETTİŞ CEZASI

attalos07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar mrb bugun evime fahri müfettiş tarafından kesılen araç içerisinde cep telefonu ile konuştuğumu idda eden bir ceza geldi üstelik bu cezanın kesildiği tarih benim işte bulunduğum ve o saatler içerisinde çalıştığım zaman aralığı haksız yere bir ceza yemiş durumundayım bugün yinede cezayı ödedim 52tl olarak hemen ilk izin günümde sulh mahkemesine gidip itirazda bulunacağım böyle bir durumla karşılaşan arkadaş varsa yol gösterirse sevinirim

Ynt: FAHRİ MÜFETTİŞ CEZASI

Ben değil de bir abimiz 4. levent de araç kullanırken telefonla konuştuğu için fahri müfettişden ceza yemiş oysa ki o tarihte orda değildim dedi itiraz etti kazandı.

cezayı ödeyip mahkemeye baş vuruyorsunuz cezada belirtilen zamanda başka yerde olduğunuzu ispatlayabilirseniz maliyeden ceza tutarını iade alıyorsunuz isterseniz daha sonra size ceza yazan trafik müfettişi hakkındada maddi manevi dava açabiliyorsunuz ve kesinlikle bunuda kazanıyorsunuz,,, geçmiş olsun,,,

evrakları hazırladım pazartesı sulh mahkemesıne dılekcemı verecegım.haksız yere kesılen ceza cok zoruma gıttı.

attalos07 link' Alıntı:
evrakları hazırladım pazartesı sulh mahkemesıne dılekcemı verecegım.haksız yere kesılen ceza cok zoruma gıttı.

bravoo

attalos07 link' Alıntı:

gelişmeler nasıl aceba merak ettim

Kalkınmak için para lazım konuştu diyorsa konuşmuşsunuzdur arkadaşlar.

dosyayı teslim ettim 2 hafta önce, bugünde gittim dosya numaramı aldım kaçıncı mahkemeye düştüğünü öğrendim emniyetten delil istiyolarmış mobese kaydı fotoğraf gibi sulh mahkemesi kalemi ile konustum bilgileri ondan aldım, biraz uzun sürecek ama hakkımı sonuna kadar arayacağım.mobese kaydı çıkmayacak araç evimin önünde yatıyor bende iş yerdin de çalışıyorum bu davayı kazanacağım buda onlara kapak olacak

Helal olsunn hakkınızı aramadaki ısrar ve kararlılığınıza. Ayrıca madem bu kadar fahri müfettiş fetişizmi var ülkede hala neden ortalık manyakça araba kullanan hasta adamdan geçilmiyor.

attalos07 link' Alıntı:
dosyayı teslim ettim 2 hafta önce, bugünde gittim dosya numaramı aldım kaçıncı mahkemeye düştüğünü öğrendim emniyetten delil istiyolarmış mobese kaydı fotoğraf gibi sulh mahkemesi kalemi ile konustum bilgileri ondan aldım, biraz uzun sürecek ama hakkımı sonuna kadar arayacağım.mobese kaydı çıkmayacak araç evimin önünde yatıyor bende iş yerdin de çalışıyorum bu davayı kazanacağım buda onlara kapak olacak
azminizden ve hakkınızı sonuna kadar savunduğunuz için şimdiden sizi tebrik ederim, toplumumuzun bu tür davranışlara ihtiyacı var,,,

Geri