far ampulu yardim

friendkalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaslar opel corsa 2001 1.2 model aracimin far ampulunu degistirmek istiyorum .bir ampul buldum sizlere danisip alicam iyi derseniz . phlips Blue vision xenon effect H7 12w 55 w. guzel bir isik alirmiyim

http://i0911.hizliresim.com/2009/11/22/5864.bmp resim burda arkadaslar bakmak isterseniz

Son düzenleme:
osram night breaker veya coolblue tavsiye ederim

Phılıps blue alacağına Phılıps Power al daha iyi. Blue serisi kuru havalarda iyi ama yağışlı ve sisli havalarda performansları düşüyor. Ben almıştım, yazın memnundum ama kışın çıkardım.

Ampullerin seri isimlerini bilmiyorum fakat şunu söyleyebilirim, arabalarımdan birimde xenon görütüsü olan ampullerden birini takmıştım, yağmurlu havada el feneri daha iyi ışıtıyodu.

Osram 5000K Cool Blue kullanıyorum. Kesinlikle yağmurlu havada,kuru havada görüş çok iyi. Yağmurlu havada uzun yolada çıktık,yine süperdi yani çok güzel gösteriyordu. Tavsiye ederim.

bende night breaker var. yağmurda çamurda gayet iyi bir görüntüsü var. diğerlerini kullanmadığım için bilmiyorum.

Nightbreaker iyi, ucuz fakat biraz ömrü kısa. Hele tek tek satılanların iyice kısa. Çift halinde kutulular var onlar daha iyi gibi. Geçen sene Aralık'tan beri 3. çiftim bu hiç de elimi değdirmiyorum ampule halbuki takarken anlamadım gitti :D

Geri