far ampulünü temizleme yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efeksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Başlıktanda anlaşılacağı gibi far ampulü nasıl neyle temizlenir onu soruyorum.Çünkü bi kaç yerde okudum amplün patladıysa 2 günde kesin parmak izim falan kalmıştır kirli ondan patlamıştır demişler.bnde yeni ampul aldım mtec ama biraz camlarını parmakladım sanki:D nası neyle temizlerim de üstünde kir leke parmak izi kalmaz ampulün camını bilen birileri varsa anlatabilir mi?:confused:

Hafif nemli bezle sil ve el değmeden soketlerine tak bişey olmaz ... :good:

kardeş bence hiç dokunma eğer dokunacaksan çok kuru nemi az olan bir bezle sill toz bırakma ve asla nemlenmesine izin verme ben parmak izini penyemle silmiştimm anında patladı 1-2 dakika önce yanan ampulü parmak izini silmek içinn mındar ettim yani ve yenisini almak zorunda kaldım(benim aldıklarımda mtech)

Hafif nemli bezle sil ve el değmeden soketlerine tak bişey olmaz ... :good:
kesinlikle silmeyin nemli bezlee, nem bu camı boyalı ampulleri öldürürr boyalı camlara kesinlikle nem değmemeli hatta üstüne asla dokunulmamalı ama takarken yanlışlıkla dokunulabiliyor

arkadaşlar hepiniz onaylıyorsunuz gözünüzü seviyim yapmayın boyalı camlarda değişik bir madde varrr nemlendirmeyin sakınn nemli bez falan bahaneee çok çok kuru bir bezz işinizi görür

arkadaşlar hepiniz onaylıyorsunuz gözünüzü seviyim yapmayın boyalı camlarda değişik bir madde varrr nemlendirmeyin sakınn nemli bez falan bahaneee çok çok kuru bir bezz işinizi görür
Nemli dediysem ıslak bez demedim tabiki,çok hafif kuruya yakın bi nemli bezle;yanlış anlaşılma olmasın ...

Geri