far karartma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aspirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aspirin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm millet. ön farları karartmak istiyorum. fakat 2 gündür cok kararsızım far içlerini komple mi boyasam yoksa daire uclarındaki yerleri boyamasam mı.

fotoğrafta daire içine aldığım yerler. yüzük gibi olan yerlerden bahsediyorum. oraları doyayıp boyamamak arasında kararsız kaldım.

Ekli dosyalar

• corsa d far solfd.webp
    corsa d far solfd.webp
    43 KB · Görüntüleme: 254
bence tam tersini yap o bilezik gibi olan yerler hariç diğer yerleri komple karart daha güzel olur.

bende onu diyorum işte. ya öyle yapacağım. yada komple karartacağım. netten bakıyorum resimlere. ikiside hos duruyor.

pardon yazıyı yanlış okumuşum :rolleyes: öbür yerler kalsın karartma benim fikrim sonarın farı gibi olur güzel durur.

slm millet. ön farlarý karartmak istiyorum. fakat 2 gündür cok kararsýzým far içlerini komple mi boyasam yoksa daire uclarýndaki yerleri boyamasam mý.

fotoðrafta daire içine aldýðým yerler. yüzük gibi olan yerlerden bahsediyorum. oralarý doyayýp boyamamak arasýnda kararsýz kaldým.

farin icine ulasma sansin yokki nasil.boyucaksin? :) presli baski o yahu cami cikmiyoki

makyajsız corsalar için çok deli ön farlar mevcut , angel eye gibi filan

ben olsam hiç karartmakla filan vakit kaybetmem onlardan ikişer adet alır takarım

makyajlı corsalar için çıksın angel eye bende taktıracağım

Angel far gruplarını forumdan kullanıp aydınlatmasından yönlerinden zamanla düşme yapan ledlerin şikayetçi olan arkadaşlar var. bence iyi bir karartma hepsinden güzel... hatta benım makyajlı kasada yurtdışında cversiyonlarında bulunan karartma farlar artık b urada direk bayii den veriliyor.

Far boyama işleminden sonra farın içi açılacağından ve odak ya da yansıtma enstrmanları hassasiyetini kaybedebileeğinden bence riskli..Boyamak yerine hazır sonarlı ya da angelli farlar alınabilir..Üstelik muayneden muayneye orjinli ile değiştirilir ya da nasıl istenirse..Şimdi orj valeo ya da hella ön farları bozup da istenilen sonuç alınamazsa yazık olur..Üstelik su ya da buhar yapma ihtimali de var..Ancak tüm bunların sorumluluğu alınıyorsa; ben de kısa,uzun ve parkların parlak çerçeveleri ve yere paralel olan eşikleri hariç her yer boyanabilir siyaha diyorum..Güzel de durur ;) bir d amerikan parklarla desteklenirse iyi sonuçlar alınabilir..Ancak ampülün ısısına,hatta merceksiz xenonla kulanılırsa bu farlar, hem boyanan siyah renk kaybedilebilir (aşırı ısıdan) hem de far kararabilir..

2007 corsa d kullanıyorum angel eye (junyan) cıktıgında ilk alanlardan biriyim belkide 2 sene kullandım fakat hiç memnun kalmadım sürekli ledler patlıyor vs vs en sonunda angel ambulleri patladı çıkardım ayrıca yolu hiç aydınlatmıyor kesinlikle tavsiye etmem

usta o yuzukler dahıl boya derım ben yaptım cok ama cok guzel bı goruntu oluyo.. gecenlerde bıde soyle bısey gordum nette mercek cıkarmıslar hıc kesme yapıstırma olayı yok mercekte farın dıbı gıbı mercegın dıbıde kısa farı nası takıyosan mercegıde takıyosun arkadan somunu var somunluyosun tamamdır acıda aynı acı oluyo bıre bır orjınal gıbı bulabılırsen onlardanda al derım komple sıyah yap ıcınıde yuzukler kısa far canagı dahıl hatta ben sınyal ampullerının orayıda sıyah yapmıstım cok guzel duruyo zımparasını guzel yaptıktan sonra atmada yapmıyo 2 kat boya tamamdır..

Geri