Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcay rengi benim arabanın biraz koyusu gibi sanki Allah kaza bela vermesin çok tatlı duruyor
Benim aracımdan şikayetçi olduklarım
- Çukurları , tümsekleri çok hissettiriyor , araba 7 aylık olmasına rağmen daha şimdiden arka sağ ve sol kapılardan gacır gucur sesler geliyor
- Aracın İç mekanı benim gibi bir adama gerçekten dar (boyum 1.92 kilom 98)
- Trafikte küçük araba diye kimse beni tınlamıyor (park + sis farları gece gündüz açık olmasına rağmen) bu beni çok sinir ediyor özellikle bazı arabalar sizi görmezden bile gelip önünüze veya karşınıza atlayabiliyor , bazen bir tane TIR kiralayıp gezmek istiyorum sırf trafikte fark edilmek için
- Servisi gerçekten berbat , adamlara bir far ampülü değiştirmek istediğimi söyledim ya değiştiririzde uzun sürer onun bunun çıkması lazım 1 saati alır isterseniz yinede değiştirelim demeleri zaten bitirdi beni
- LPG taktırmama rağmen aşırı yakıt tüketimi (70 liralık gaza 200-230 KM arası gidiyorum)
Artısı ne diye soracak olursan
+ İşçiliği gerçekten çok kaliteli özellikle iç mekanlarda
+ Trafikte her daracık yere girip çıkıyor (diğer tabirle bisiklet gibi araba)
olcayım kazasız belasız binin..güzelmiş araba...bi sis farı da buna yapsan ya
birde pasta ciladan sonra fabrika çıkış olur hea..
yav bende bir boya korumacı abime öğret de dedim bulunsun altın bilezik...
bakma opak boya felan parlamaya parlıyorda.üç beş gün sonra hareleri gördümü sıyırırsın...
hani küçükken kendi saçını traş edersinde sonra berbere gidersin ya o misal
sen bi komşuna kıyak geç iyisimi