Fiber Tampon Yapımı (bilgi)

astra_metin

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Malzemeler:
Kalıp Polyesteri
Elyaf
Dondurucu Ve Hızlandırıcı Polyesteri Dondurmak İçin Yanında Satıyolar

İlk Olarak Yapmak İstediginiz Tamponuzu Bi Saglam Oynamamıcak Şekilde Sabitleyin Daha Sonra Polyesteri Bi Kaba Koyun Daha Sonra Hızlandırıc Ve Dondurucuyu Ayarlayın 1 tenekeye 2 Pet Şişe Kapagı Hızlandırıcı Koyun Daha Sonra Yaparkende Ne Kadar Varya Diyelim 2 Litre Ona 1 Kapak Dondurucu Koyun Daha Sonra Yapacagınız Tamponun Üzerine Elyaf İle Kaplayın Bir Fırça İle Elyafı Polyester İle Doyurun Sıvı Şeklinde Olcak Şekilde Yani Elyaf Resmen Emicek Polyesteri Daha Sonra Kurumaya Bırakın 1 Veya 2 Güne Kurur Bu Tamponunuz Kalıbı Onu Tampondan Ayırmakda Beceri İster Biraz Ayırdıkdan Sonra

Tamponunuzun Kalıbını Saglam Bi Yere Koyun Ve Polyester İle Büyük Bi Kabı Doldurun Ve Elyafların İncelterek İçine Atın Bir Çamur Gibi Sıvı Elde Ediceksiniz Karıştırarak Daha Sonra Kalıbın İçine Döküceksiniz Dökmeden Önce Dondurucu Koymanız Gerekiyo Yoksa 2 Sene Beklersin Donsun Diye
smile.gif
Dondukdan Sonra Kalıpdan Ayırcaksınız Ve Montaja Hazır Hale Gelmesi İçin Güzelce Zımrapa Ve Jet Taşı İle Taşlıcaksınız Daha Sonra Boyayıp Takacaksınız

Fiberler soguk we sıcaklarda dökülme ve catlama oluyo dısarda bikac aracta gördüm zamanla catlamıs yada dökülmüş oyüzden fiber değilde plastik olmalı bence.Bu arada senin ekler fiber mi

evet fiber 2 yıldırda bişey olmadı ..kaldırıma sert vurursan tabi çatlıyor

aytekin abi bence fiber çokta güzel durmuyor.yapımı kolay ve ucuz paylaşım için tesekkürler.sizin araçtaki uygulama güzel olmuş.hayırlı günler:)

biraz fazla özet olmamış mı :D
kalıbı orjinalden ve fiberi kalıptan ayırmak için bişey kullanılmıyor mu? bikaç sitede yemeklik yağ kullanıyolardı mesela

sonra diyelim ki tamponu kalıptan aldık ama ön kısmı kalıptan çıktı, montaj yerlerini nasıl yapıyoruz? fiberden mi açıyoruz? tutuyor mu?

detay istiyorum biraz :)

ben kaba bir bilgi buldum burada verdim kimse evinde fiber kalıp yapacak hali yok..başlıkta bilgi diye yazıyor zaten hakan..;)

Geri