fiber

kaytun_78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Fiberle uğraşan varmı ? Fiber nasıl yapılır bilen varmı ?ön tampon çalışması yapacağım.Denemek istiyorum ?

mesleğin ne bilmiyorum arkadaşım ama pe kolay bişe diildir sanırım

bizzat uğraşmışlığım yok ama discoveryde araba yenileyenler yapyolardı, bi kalıba ihtiyacın olur vedahi özel malzemelere.
malzeme kolaydır belki de kalıp çok pahalıya patlar. hazır yapılmış al bence

ya zaten zevki bunun kendin yapmak ...Türkiyedeki fibercilerin çoğu çakma iş çıkartıyor..Beğenmyorum hem tasarım hem işcilik..bende uğraşmak istiyorum..onun için sormuştum 3d animatörüm 3d modelleme yapıorum

kaytun_78' Alıntı:
ya zaten zevki bunun kendin yapmak ...Türkiyedeki fibercilerin çoğu çakma iş çıkartıyor..Beğenmyorum hem tasarım hem işcilik..bende uğraşmak istiyorum..onun için sormuştum 3d animatörüm 3d modelleme yapıorum

haklısın biraz imkan meselesi. bizim fibercilerin çoğunun işçiliği düşük.

marikan' Alıntı:
haklısın biraz imkan meselesi. bizim fibercilerin çoğunun işçiliği düşük.

bunada şükür...bence zor bi iş ama yinede sana kolay gelsin.bu arada böle bişey yaparsan bizimle paylaşmayı unutmazsın dime__???

34 MRJ 66' Alıntı:
bunada şükür...bence zor bi iş ama yinede sana kolay gelsin.bu arada böle bişey yaparsan bizimle paylaşmayı unutmazsın dime__???

doğru bunada şükür

iiş kolayda kalıbı lazımm!bide yanma tehlikesi var haberin olsun!fiberin karışımını oluştururken yanma tehlikeside var dikkatli ol!

resimim iyidir heykelcilik hiç denemedim ama muhtemelen ii bir şey çıkartırım diorum:)kendime güveniyorum erkek kalıbı oluşturmakta:) Ama fiber nasıl yapılır hiç bir fikrim yok

Geri