Fıkra :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lasthell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş..

> meleklerin karşısında cennetin kapsında dururken arkasında

> saatlerle dolu çok büyük bir kapı görmüş ve sormuş:

> -'Bu saatler ne böyle?'

> melekler cevap vermiş:

> -'Bunlar yalan saatleri. Dünyadaki herkesin bir yalan saati vardır.

> Her yalan söyleyişinde saatteki ibre hareket eder.'

> Erbakan

> -'Ooo, peki bu kimin saati?'

> -'Bu ATATÜRK ün saati.. İbre hiç bir zaman oynamadı, yani hiç

> yalan söylememiş.

> -'İnanılmaz' demiş Erbakan.

> -'Peki bu kimin saati?'

> melekler cevap vermiş:

> -'Bu İsmet İnönü'nün saati. İbre iki kez hareket etti, yani İnönü

> tüm yaşamında sadece iki kez yalan söyledi...'

> En sonunda Erbakan dayanamamış ve sormuş:

> -'Peki Tayyibin saati nerede??'

> - 'Tayyibin saati Azrail in ofisinde, cehennem sıcağında onu vantilatör olarak kullanıyor..'

Son düzenleme:
paylaşım için sağol ama bence Peygamber Efendimiz ( S.A.V. ) ismini adını vs böyle fıkralara alet etmek bence pek hoş değil :(

ahahaaa.. çok iyiymiş :D

Tayyibin saati Peygamber Efendimizin ( S.A.V. ) ofisinde, Peygamber efendimiz onu vantilatör olarak kullanıyor..'

dikkat et saygısızlık YAPMA !!!!!!!!!!!!

Trajikomik durum var söylemezsem çatlarım; Peygamberimiz cennette değilmi? yani cennette sıcaklık mükemmel, vantilatöre neden ihtiyaç duysun? Kurgu yanlış olmuş bu fıkrada.
Bence fıkrayı şu şekilde güncellemek daha iyi olacak.
"Tayyipin saati Azrail in ofisinde, cehennem sıcağında vantilatör olarak kullanıyor"

gerçekten güzel eline sağlık

Trajikomik durum var söylemezsem çatlarım; Peygamberimiz cennette değilmi? yani cennette sıcaklık mükemmel, vantilatöre neden ihtiyaç duysun? Kurgu yanlış olmuş bu fıkrada.
"Tayyipin saati Azrail in ofisinde, cehennem sıcağında vantilatör olarak kullanıyor"

Gökhan beye katılıyorum bu konu hassas bir konu evet siyasetçilerin arasında sevmediklerimiz olabilir bunu fıkrada ufak ayarlarla belirterek güzel bir gülümsemeye itebiliriz.

tespitiniz son derece doğru.
bu tür siyasi fıkralar hoş olmuyor bence . şimdi biriside çıkıp baykala laf söylese . baykalında tayyipden aşagı kalır yanı yok. ve ayrıca dinimizi ve peygamber efendimizi bu işlere alet etmeyelim. kutsal değerlerimize sahip çıkalım.

bu fıkrayı seneler önce duymuştum ve hiç gulmemiştim siysetciler için lafım yok ama peygamber efendimiz alet edilerek bu tarz konular konuşulmasını kati suretle tasvip etmiyorum.güleceğiz diye gunaha girip çarpılmayalım deyinmeden edemeyeceğim erbakan çokmu doğru onun saati kim bilir nereye klima olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri