fıskiye ile araç yıkama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgun88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bu yol kenarlarındaki lokantaların önünde tepeden dökülen sular oluyor bunlarla arabanın tozunu attırmak sıkıntı yaratır mı sizce?

bilhassa balık sırtı anten ve ön camın önündeki siyah kısım için tedirginim

fikirleriniz için şimdiden tşk ederim

Ynt: fıskiye ile araç yıkama

Bahsettiğiniz suyun şiddetini tam olarak bilmiyorum ama bir noktayı özellikle belirtmek isterim:

Aracı yıkamak kadar kurulamak da çok önemlidir, şayet yıkadıktan sonra aracınızı kurulamazsanız camlarda ve çeşitli noktalarda zamanla çıkarılması çok güç (bazen imkansız) kireç lekeleri oluşur ve bu durum biraz can sıkıcı olabilir:(

Ha,  ''kurularım'' derseniz bu sefer de iyi yıkanmadığı için araç üzerinde kalan toz veya minik taş parçaları, aracı kurulamaya çalışırken aracınızın çizilmesine ya da bol miktarda herelenmelere (kılcal çizikler) sebep olacaktır... Lütfen yanlış anlamayın, işinize karışmak gibi olmasın ama bence bu tarz ''ucuz yollu'' oto temizliğinden uzak durun.

REC link' Alıntı:
Bahsettiğiniz suyun şiddetini tam olarak bilmiyorum ama bir noktayı özellikle belirtmek isterim:

Aracı yıkamak kadar kurulamak da çok önemlidir, şayet yıkadıktan sonra aracınızı kurulamazsanız camlarda ve çeşitli noktalarda zamanla çıkarılması çok güç (bazen imkansız) kireç lekeleri oluşur ve bu durum biraz can sıkıcı olabilir:(

Ha,  ''kurularım'' derseniz bu sefer de iyi yıkanmadığı için araç üzerinde kalan toz veya minik taş parçaları, aracı kurulamaya çalışırken aracınızın çizilmesine ya da bol miktarda herelenmelere (kılcal çizikler) sebep olacaktır... Lütfen yanlış anlamayın, işinize karışmak gibi olmasın ama bence bu tarz ''ucuz yollu'' oto temizliğinden uzak durun.

öncelikle cvp için  thnxx

yok daha cok uzun yollarda kirlenen aracı tozdan arındırmak gibi düşünmüştüm yoksa bence de böyle araba yıkanmaz  general_Shame_on_you

GNSpower arkadaşımız bu konuda tecrübelidir size yardımcı olabilir.

Geri