Forever BERTONE

the_black_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
20120324152248.jpg

20120324152527.jpg

20120324152517.jpg

20120324152356.jpg

Maşallah , aracın rengi kusursuz. Şahsi düşüncem angel ve ön lip olmamış. Bu araca sadelik yakısıyor bence. Jantlar güzel ancak daha büyük ve offsetsiz modeller daha iyi duruyor sanki bu araçta. Benim için şu hali en güzeli.

opel-astra-coupe-bertone-5.jpg

Sadece ön lip yerine resimdeki gibi siyah lip takılsa,ve angellar değişse on numara olur gibi.Arkaya da inceden bi spoiler..

Edit: Spoiler varmış :)

Tabiki tercih sizin :) Kazasız belasız.

Maşallah , aracın rengi kusursuz. Şahsi düşüncem angel ve ön lip olmamış. Bu araca sadelik yakısıyor bence. Jantlar güzel ancak daha büyük ve offsetsiz modeller daha iyi duruyor sanki bu araçta. Benim için şu hali en güzeli.

opel-astra-coupe-bertone-5.jpg

Sadece ön lip yerine resimdeki gibi siyah lip takılsa,ve angellar değişse on numara olur gibi.Arkaya da inceden bi spoiler..

Edit: Spoiler varmış :)

Tabiki tercih sizin :) Kazasız belasız.

kardeşim o dediğin parçalar benim arabada en beğendiğim kısımlar :)
jantları 3 ay aradım lip kısmına gelince siyah lip vardı onu çıkardım ve resimdeki lipi taktırdım bu lip bence arabayı daha başarılı gösteriyor
angel farlarında güzelliği gece meydana çıkıyo ;))
tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim
i love BERTONE ;):rakir:

jantlar turbo jantı olsa cok ıyı dururdu görusundeyım bırde far yıkama dogan fıskıyelırını allah rızası ıcın cıkarırsan sevınırım kazasız belasız suruşler

güzel duruyor , kazasız belasız sürüşler.

jantlar turbo jantı olsa cok ıyı dururdu görusundeyım bırde far yıkama dogan fıskıyelırını allah rızası ıcın cıkarırsan sevınırım kazasız belasız suruşler

kardeşim turbo jantını yaklaşık 1 sene aradım fakat bulamadım 1 tane buldum ancak oda çok abest bi rakam istedi bende bunları taktım bence bunlarda çok hoş bi görüntü verdi
bu arada dikkatine hayran kaldım nasıl gördün resimden doğan fiskiyesi olduğunu :D
fiskiyenin biri düşünce biraz ucuza kaçtım :D

Geri