Merhabalar aracımdaki bilgi ekranında ^servis fren destek sistemi^ diye bir uyarı alıyorum.Sebebi ne olabilir,daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Teşekkürler...
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar ben servise götürene kadar 3 ay falan kullanmak zorunda kaldım pek bir sorun yaşamadım ama gene de frenle ilgili bir uyarı olduğundan can sıkıcı oluyor benim sorunumu servis bilgisayara bağlayıp yazılım atarak düzeltmisti şu anda bir sorun yok.Herhangi bir parça değişimi yapmadı.Bazen akü zayıflaması ya da sensörlerle ilgili problemler de buna sebep olabiliyormuş.Ne kadar çok elektronik aksam o kadar sorun ne yazikki.Gene de dikkatli kullanın kontrolünü yaptırın hocam frenler şakaya gelmez sürekli uyarı vermesi sinir bozucu oluyor.geçmiş olsun...Merhaba arkadaslar.astra sedan 1.4 turbo aracimda 'servis fren destek sistemi' uyarisi aldim.daha sonra servise gittim.bilgisayara baglayip baktilar.biz bir sey bulamadik dediler.15 gun sonra yani bugun tekrar bu uyariyi aldim.servise tekrar gidecegim.acaba ayni durumla karsiladanlar nasil cozdu acaba .yardimci olabilirmisiniz
Uyarı gidiyor ama her çalıştırmada kontrol ediliyor kısmından sonra tekrar görünüyor.Bazen 1-2 gün hiç görünmediği de oldu ama sonra tekrar çıktı.Hocam servise goturunceye kadar uyari hep gorundumu yoksa ekrani degistirince gittimi .ben ekrani soldaki koldan degistirince uyari gitti.ama yinede tedirgin oluyorum
Uyarı gidiyor ama her çalıştırmada kontrol ediliyor kısmından sonra tekrar görünüyor.Bazen 1-2 gün hiç görünmediği de oldu ama sonra tekrar çıktı.