Fren destek sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pobeda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pobeda

Kayıtlı Kullanıcı
42-Konya
Siteyi ziyaret et
Merhabalar aracımdaki bilgi ekranında ^servis fren destek sistemi^ diye bir uyarı alıyorum.Sebebi ne olabilir,daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Teşekkürler...

Son düzenleme:
Hocam öncelikle aracınızı dikkatli kullanın, fren balatalarını görebildiğiniz kadar gözünüzle kontrol edin bitmeye yaklaşmış mı ? Ayrıca aracınızı en kısa sürede servise götürmelisiniz.

Aracı servise götürdüm fren pedalındaki sensör ve ABS sensörü ile ilgili bilgisayara bağlanarak adaptasyon yapıldığı söylendi.%90 ihtimalle çözüldüğü eğer tekrar ederse duruma göre detaylı incelenip parça değişimine gidileceği söylendi.15 gün falan oluyor herhangi bir sorun yok zaten frene basınca normal olarak gelen fren destek sisteminin sesi de geliyor. Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Merhaba arkadaslar.astra sedan 1.4 turbo aracimda 'servis fren destek sistemi' uyarisi aldim.daha sonra servise gittim.bilgisayara baglayip baktilar.biz bir sey bulamadik dediler.15 gun sonra yani bugun tekrar bu uyariyi aldim.servise tekrar gidecegim.acaba ayni durumla karsiladanlar nasil cozdu acaba .yardimci olabilirmisiniz

Merhaba arkadaslar.astra sedan 1.4 turbo aracimda 'servis fren destek sistemi' uyarisi aldim.daha sonra servise gittim.bilgisayara baglayip baktilar.biz bir sey bulamadik dediler.15 gun sonra yani bugun tekrar bu uyariyi aldim.servise tekrar gidecegim.acaba ayni durumla karsiladanlar nasil cozdu acaba .yardimci olabilirmisiniz
Merhabalar ben servise götürene kadar 3 ay falan kullanmak zorunda kaldım pek bir sorun yaşamadım ama gene de frenle ilgili bir uyarı olduğundan can sıkıcı oluyor benim sorunumu servis bilgisayara bağlayıp yazılım atarak düzeltmisti şu anda bir sorun yok.Herhangi bir parça değişimi yapmadı.Bazen akü zayıflaması ya da sensörlerle ilgili problemler de buna sebep olabiliyormuş.Ne kadar çok elektronik aksam o kadar sorun ne yazikki.Gene de dikkatli kullanın kontrolünü yaptırın hocam frenler şakaya gelmez sürekli uyarı vermesi sinir bozucu oluyor.geçmiş olsun...

Hocam servise goturunceye kadar uyari hep gorundumu yoksa ekrani degistirince gittimi .ben ekrani soldaki koldan degistirince uyari gitti.ama yinede tedirgin oluyorum

Hocam servise goturunceye kadar uyari hep gorundumu yoksa ekrani degistirince gittimi .ben ekrani soldaki koldan degistirince uyari gitti.ama yinede tedirgin oluyorum
Uyarı gidiyor ama her çalıştırmada kontrol ediliyor kısmından sonra tekrar görünüyor.Bazen 1-2 gün hiç görünmediği de oldu ama sonra tekrar çıktı.

Sagolun hocam degerli bilgileriniz icin.ben de bir iki gun icinde tekrar servise gidecegim.sonra size tekrar bilgi veririm

Geri