Uzun uğraşlar sonucu diresiyonumdan gelen gıcırtı sesini Odak'ta hallettirdim. 3. gidişimde anca çözüldü. Yalnız bu seferde fren pedalından ses gelmeye başladı. Aracı teslim aldım dün, yola çıktım. Baktım direksiyon sesini halletmişler ama fren pedalından gıcırtı geldiğini farkettim. Nasıl sinir oldum anlatamam. Yani bir yeri yaparken sorun olmayan bir yeri bozmayı nasıl beceriyorlar anlayamıyorum. Bide bunu yapan en çok övdüğümüz servis Odak. Tamam Tarık bey çok ilgili ama bir direksiyon sorunu için 3 kere servise gittim. Yaktığım benzin, çektiğim eziyet bir yana sorun tam çözüldü derken yeni bir sorun daha çıktı. Artık ben gitmeye utanır hale geldim. Güya aracın garantisi var. Yağlama ve izolasyondan başka bir şey yaptıkları yok. Ama garanti olmasa diyecekleri laf şu: "parça değişimi lazım".
Yıllık bakımımı da Odak'ta yaptırdım. İlgi alakadan memnun kalmıştım ama direksiyonun geç çözülmesi ve fren olayının patlak vermesi bütün memnuniyetimi aldı götürdü.
Bu fren pedalı gıcırtı sesini yaşayan var mı arkadaşlar? Çözümü kolay mıdır? Artık bunun için de aracı servise bırakıp bir hafta sonumu daha heba etmek istemiyorum.
Yıllık bakımımı da Odak'ta yaptırdım. İlgi alakadan memnun kalmıştım ama direksiyonun geç çözülmesi ve fren olayının patlak vermesi bütün memnuniyetimi aldı götürdü.
Bu fren pedalı gıcırtı sesini yaşayan var mı arkadaşlar? Çözümü kolay mıdır? Artık bunun için de aracı servise bırakıp bir hafta sonumu daha heba etmek istemiyorum.