Gaz, debriyaj ve fren pedalında titreme

damir364

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba,
Yarın İstanbul'dan Ankara'ya gideceğim ve arabada olan ufak bir problemi sizlere danışmak istedim.
Aracım 2003 astra.Birkaç Gün önce ustaya debriyajın çok asttan kavradığını söyledim o da birşeyler yapmaya çalıştı ancak yapamadı. Çok anlayan birisi değildi.O günden sonra debriyaj, fren ve gaz pedalı üçü birden titremeye başladı. İnsanın ayağını gıdıklayan bir titreme. Motor titremesini ayağımda hissedyorum artık
Şimde de amortisörleri ve yağı değiştirdim. Söylemiş olduğum titreme devam ediyor. Sizce bu durum neden dolayıdır?Usta yanlış bir ayar mı yaptığı için midir yoksa daha büyük bir problem mi vardır.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Yolda dua ederi yardımlarınızdan ötürü artık
iyi günler

Pedal takımını elinizle kontrol edin.Bir gevşeklik vs var mı diye?

Saygılar...

hocam gevşeklik yok ancak daha önce söylediğim gibi motordaki titreme direk pedallara yansıyor. yolda da rahatsız ediyor.daha önce yoktu 2-3 gündür war bu hadise..
teşekkürler cevap için..

Bende de dün gece başladı bu olay. Nedir, ne değildir bilen var mı? Sebebi, çözümü nedir?

Bende de dün gece başladı bu olay. Nedir, ne değildir bilen var mı? Sebebi, çözümü nedir?

1.6 Aracınız G kasa mı H mı? Lpg li mi? Titreme Benzinde de yapıyor mu? Ses var mı? Rolanti normal mi? Rolanti yükselince titreme kesiliyor mu? Araç dururken de var mı? Vites boştayken var mı? Yoksa vites+debriyaja basılıyken var mı vs. Biraz daha ayrıntı verirseniz, seçenekleri elemek daha kolay olur.

1.6 Aracınız G kasa mı H mı? Lpg li mi? Titreme Benzinde de yapıyor mu? Ses var mı? Rolanti normal mi? Rolanti yükselince titreme kesiliyor mu? Araç dururken de var mı? Vites boştayken var mı? Yoksa vites+debriyaja basılıyken var mı vs. Biraz daha ayrıntı verirseniz, seçenekleri elemek daha kolay olur.

1.6 Astra Elegance 2004 G kasa. Benzinli.
Sürüş esnasında titreme var gaz ve debriyaj pedallarında. Vites boştayken bekleme halinde de var biraz maalesef.
Aslında sağ arka amortisörden de ses gelmeye başladı 1-2 gün önce. Arabalardan sürüş dışında pek anlamam aslında. Geçen arkadaşa vermiştim arabayı. O da topraklı, tarla benzeri bir yerde kullanmış arabayı. Acaba bir bağlantı olabilir mi tüm bunlar arasında diye düşünüyorum?

2. El astra j 1.4 turbo aldım ve yeni tüp taktırdım, tüpten sonra Gaz pedalında sürtünme hissi veren bir titreme oluştu bunun sebebi ve nasıl giderileceği konusunda yardıma ihtiyacım var.

yeni ayakkabı aldın galiba:maden:

Bende düşündüm olabilirmi diye fakat bütün ayakkabılarımla aynı titremeyi yapıyordu. Şimdi düzelttrim LPG yakıt borusunun geçtiği yeri değiştirdiler titreme kesildi.

Geri